Препорачајте ми добар/а фризер/ка во Скопје, кој што нема да ме остави да чекам многу долго, сакам да се офарба во темно црвена боја И доколку може ваше мислење за темно црвена боја доколку некој од феминките се има исфарбано?
Па задоволна сум, ама многу се чека за термин и се плашам да не не одолеам на искушението сама да ги скратам.. а колку наплаќаат за шишки само кратење?
Препорака за hairhouse, јас сум пријатно изненадена иако имам некоја аверзија према фризери Се нијансирав и сум презадоволна. Ако претходно бев розева кога се нијансирав од многу фалено студио тука овој пат стварно сум презадоволна.
5000 за нијансирање/шатирање за коса средна должина, под рамена. Исто толку беше и во малското студио кај што бев претходно и видов дека цените кај “познативе” фризери и “обичниве” е иста, само џабе експериментираме
Шишање шатирање фенирање 100€ За наш стандард е премногу, човек да не може да се среди луксуз стана а реално е потреба и треба почесто да се оди
Здраво, сакам да ве прашам за искуства кај Октај. Читав од пред 4 години се најлошо, има ли некој со убаво искуство кај него. Сакам бакар да ја фарбам косата.
Кај Дарко Дарон бил ли некој скоро време? Салонот му е во Ист Гејт. 1000 до 1500 шишање, 5000-6000 за нијансирање…
Сериозно скапи цени имаат. Океј, името, местото. Ама за наши стандарди веќе и помалите фризерници шишаат за 600-700 минимум. А за нијансирање и тек како се над 4000
Се согласувам, веќе не се осеќа разлика во цени, а богами и квалитетот веќе не го гледам… за нијансирање да разберам колорист специјалист да ме работи, ама врска нема никој, саде како со капа правена сум, а си ги лупам 6000 на секое. Совет според лице, тен, никако тоа.
Види кај Мио. Ама поскап не знам дали има искрено. 2500 му е шишање, нијансирање испод 6000 сигурно не е. Со 300 церемонии, молења, варијации се согласуваше да ме осветли и пак беше по негово не по мое и веќе не осветлувам, ќе чекам скроз да обелам па да турам плава фарба. Иначе Даре е ок, ама Мио ми е подобар . Кај Даре одев откако отвори, па и кога се префрли во Аеродром, после локациски не ми одговараше, па си дојде Мио и си продолжив кај него. Баш ми е мило што стигнал до ист гејт. Е мислам дека Даре на времето набавуваше wella тие беа топ фарби, како ги носеше не знам, ми ги фалеше и Мио, а Мио со schwarzkopf работи.