И маалските фризери кај мене станаа 700-800-900 ден, стварно не разбирам. Ќе морам сама да научам да се шишам
Ја претераја со цените, ај за фарбање, нијансирање ок, ама за потстрижување на 2см претерано висока цена држат
Пишав и во друга тема сега видов дека има ваква тема. Да препорачате некој фризер/ка што работи во недела во Кисела Вода или Центар?
Здраво, сакав да прашам дали имате препорака за фризерско студио во Скопје каде прават к18 третман? Знам дека од к18 има производи за домашна употреба кои ги има во мк, но читав дека многу поефикасни биле професионалните третмани во кои се користат производи кои ги нема да се купат за домашна употреба.
Со која техника на осветлување / бојадисување на косата може да се добие strawberry blonde боја, како подолу на сликите? Прашувам затоа што никогаш ја немам бојадисувано или осветлувано косата на фризер, и со тоа и кое фризерско студио би ми го препорачале (Скопје)?
Zdravo devojki, dali nekoj ima iskustvo so vakva boja na kosa i ako znaete da mi predlozite frizer sto bi mozel ova da go izvede
Zdravo, ve molam iskustva od Hair House (Darko), kako ste zadovolni od balayage, sakam prv pat da pravam, pa sakam nekoj sto stvarno kje me pogodi bas kako sto sakam, dali nego da go baram, ili i drugite bi me pogodile? Fala mnogu