Последно кога закажував термин кај Станче ми пишаа 2000 денари за шишање, миење и фенирање, нова цена од ноември.. Не сум била за да потврдам.
Е ова е веќе претеризам. Јас бев крај на октомври и 1000ка платив ама не знаев дека имаат нови цени... Што е многу, многу е
Што е со цениве што ви ги вадат? Јас идам во Аеродром студио Валентино миење , шишање фенирање повеќе од 600 денари не ми зел , дечкото супер професионално си ја работи работата , кога менував боја во црвена 2000 ми зема нит коса ми изгоре нит влакно ни падна , презадоволна сум за разлика од овие извиканиве погоре
Ја па ич не бев задоволна кај Станче. Барав степен да ми напраи и да ме исфенира со волумен и на крај искочив со сплескани сарми на глава и ни с од степен немаше. Тогаш ја жалев 1000ката, тек 2000?? Мало морген.
Дали некоја од вас овие неколку месеци има одено во козметичко студио Н (поранешно Инфинити) , во К.Вода карши Шампионче?
Бев закажана најпоследна пред затварање и беше сама. Така да не би знаела да ти кажам дали работи со уште некој/а.