Последно кога закажував термин кај Станче ми пишаа 2000 денари за шишање, миење и фенирање, нова цена од ноември.. Не сум била за да потврдам.
Е ова е веќе претеризам. Јас бев крај на октомври и 1000ка платив ама не знаев дека имаат нови цени... Што е многу, многу е
Што е со цениве што ви ги вадат? Јас идам во Аеродром студио Валентино миење , шишање фенирање повеќе од 600 денари не ми зел , дечкото супер професионално си ја работи работата , кога менував боја во црвена 2000 ми зема нит коса ми изгоре нит влакно ни падна , презадоволна сум за разлика од овие извиканиве погоре
Ја па ич не бев задоволна кај Станче. Барав степен да ми напраи и да ме исфенира со волумен и на крај искочив со сплескани сарми на глава и ни с од степен немаше. Тогаш ја жалев 1000ката, тек 2000?? Мало морген.
Дали некоја од вас овие неколку месеци има одено во козметичко студио Н (поранешно Инфинити) , во К.Вода карши Шампионче?
Бев закажана најпоследна пред затварање и беше сама. Така да не би знаела да ти кажам дали работи со уште некој/а.
Имам природно темно кафеава коса, и фарбана сум со темно кафеава оти имам доста бели влакна, нејќам веќе на три недели да се фарбам па мислам да сменам боја, ваква да се направам за да белите влакна не се познаваат. Но, не знам дали ќе може вака да испадне и да ми препорачате добар фризер што ќе може да го изведе ова.
Која цена е шишање кај Адо (HairDo)? И дали кога се закажува треба да се потенцира за шишање кај него или само он шиша?