Може ли да го пишеш името на салонот ако не е проблем? И некој да сподели ако имал во скоро време искуство со цена и шишање кај Адо HAIRDO и Social?
Адо е супер според мене, многу коректен, скромен и пред се одлично шиша. Јас бев пред две недели и цената му е покачена само за 200 денари, моментално е 1200 денари.
Здраво дечки,дали некој може да ми препорача фризерско студио каде што прават добри третмани за коса,мислам на оние за сјај,хидратација,кератински...ако некој бил и сподели искуство или инста би ви била благодарна.❤️
Здраво феминки Нова сум тука Ке ве молам искуство за шминка и фризура кај Октај Сејди Невеста сум јули ми треба добра препорака Ви благодарам
Mozhe li da mi dadete predlog za frizersko studio za farbanje/shatiranje vo okolina na karposh ili centar, da ne se previsoki cenite
Здраво Дали некоја феминка била во студио Влатко Инстајл, да сподели како е задоволна и која цена е шишање? Благодарам
Здраво, дали може да ми препорачате фризер што е сигурен за правење фризури за настан. Фризурата е многу едноставна, отприлика како на сликите и плус локни но, многу ми е битно да знае да ја среди да издржи повеќе саати бидејќи имам прегуста коса. Фала ви однапред ❤️