Јас некаде прочитав дека 1200 е за кратка коса, најубаво јавете се и прашајте да не биде после дупло Да да за него... А ваму колку е шишање долга коса рамно?
Zdravo, Dali nekoj ima iskustvo kaj Aleksandar od Hair House za balayage, jas mislev deka sako Ivo raboti so boja I koga zakazav mislev deka Ivo ke me pravi I sega ne sum sigurna Dali da odam kaj Aleksandar. Fala vi
Zdravo, ne sum od Skopje, pa me interesira da mi preporacate nekoj dobar frizer od iskustvo. Imam dolga gusta kosa na stepen, pa sakam da ja obnovam. Fala vi
Dali imate nekoja preporaka za frizer vo kapistec ili centar a da ne se social hair. Se razboti za shishanje
Hair House katastrofa pred 2 nedeli i bojata na kosata katastrofa i kvalitetot kako slama e sega. Se satirav mi zede 100e, 2 mienja doma i cela sum zolta, so portokalov koren. Ke si Puknam.
Да ми препорачате каде да одам за шишање во Аеродром (ако е околина на Стар Аеродром би било супер)? Не ми е многу захтевна косата ама сепак да не ме осакати и плус да не е прескапо
Девојки препорака за салон околина на Аеродром /Н.Лисиче ми треба за виткање коса и изработка на нокти ?
Бев кај Станче, овде читав дека намалил, не го ни прашав. Ми зеде 2000, гужва беше и ме фати срам да прокоментирам...
Preporachajte mi nekoe frizersko studio shto farba so svoi farbi a ne e 2000den.. cenive se do plafon sekade