Devojki pazete kade odite na frizer, razmislete 2 pati pred da se odlucite. Najlosoto iskustvo go imam od hair do I hair house vo vrska so satiranje na kosa, za sisanje I tretman na kosa ke projdat vaka taka. Hair house 2000 den. Tretman I 1000 den. Sisanje, 6000den satiranje.Katastrofa se i Ado i Darko moe iskustvo.
Bash se mislev dali da zakazivam za shatiranje tamu od pon , ima li nekoj preporaka za salon kade dobro shatiraat Gledam dosta zadovolni od Elena Nikolovska Social hair salon , nekoj da bil da kaze cena za shatiranje i kako se zadovolni
Mozno li e Ado da gi sreduva dobro samo javnive takozvani licnosti, a nas obicnove smrtnici da ne unistuva. Gledam site devojki odat tamu, za satiranje sum bila ednas I nikad vise, pa komsikata da me satirase bolje ke bev Ramno me sisal so masinka I tretman sum pravela so moroccanoil I its10 toa e toa eve ne mi e jasno
1700 sisanje i tretman, 4300 satiranje zatoa sto ne mi se dopadna so popust 4300 i mi rece dojdi za 1 nedela besplaten preliv ke ti stavam na kosata. Ova bese pred da se preseli na Vodno, od togas ne sum bila I nemam namera.
Mislenje za ovoj salon? Moram da baram nesto za da ja opravam kosata Eve ja sledam nea, no ako nekoj ima iskustvo moze da pise.