Devojki pazete kade odite na frizer, razmislete 2 pati pred da se odlucite. Najlosoto iskustvo go imam od hair do I hair house vo vrska so satiranje na kosa, za sisanje I tretman na kosa ke projdat vaka taka. Hair house 2000 den. Tretman I 1000 den. Sisanje, 6000den satiranje.Katastrofa se i Ado i Darko moe iskustvo.
Bash se mislev dali da zakazivam za shatiranje tamu od pon , ima li nekoj preporaka za salon kade dobro shatiraat Gledam dosta zadovolni od Elena Nikolovska Social hair salon , nekoj da bil da kaze cena za shatiranje i kako se zadovolni
Mozno li e Ado da gi sreduva dobro samo javnive takozvani licnosti, a nas obicnove smrtnici da ne unistuva. Gledam site devojki odat tamu, za satiranje sum bila ednas I nikad vise, pa komsikata da me satirase bolje ke bev Ramno me sisal so masinka I tretman sum pravela so moroccanoil I its10 toa e toa eve ne mi e jasno
1700 sisanje i tretman, 4300 satiranje zatoa sto ne mi se dopadna so popust 4300 i mi rece dojdi za 1 nedela besplaten preliv ke ti stavam na kosata. Ova bese pred da se preseli na Vodno, od togas ne sum bila I nemam namera.
Mislenje za ovoj salon? Moram da baram nesto za da ja opravam kosata Eve ja sledam nea, no ako nekoj ima iskustvo moze da pise.
2000 шишање? Хахаха па колку му е сега шатирање, 10.000. Ајде бе, се учеше на студентките во Гоце Делчев, сега ќе изиграва некој и нешто. Го претераа со цениве, фризери неписмени школо што неможеа да завршат.
Сите вадат различни цени од ракав и према тоа што си работиш, имав едно СДК пред некое време за таков лик.
Zdravo, Dobar frizer za farbanje vo Skopje? Bev kaj sreten Kostikj skroz razocarana sum,..uopste ne se zainteresirani,samo cekaat pobrzo da zarshat...bez volja,bez soveti i preporaki....i slabo rabotat. Nekako se otide out. Iskustvo za obicno farbanje ....nekoj dobar?