Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фризерско студио

Дискусија во 'Коса' започната од natali25, 30 ноември 2009.

1. eleni23

eleni23 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2010
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    23
    Ве молам препорачајте ми фризерско студио во населбата Лисиче :)

2. didush

didush Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    294
    Ѓорче или Влае некој фризер што го бива за фризури?

3. silk

silk Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    892
    Допаѓања:
    778
    Се мислев каде да одам на шишање и сега после твојов пост одлучив дека ќе одам во Мое студио. Јас имам долга коса до половина и кај и да одам на шишање (мислам на кратење на врвови) они ме шишаат до рамења.Сега сум за малце кратење и за шишки.Дефинитивно идам таму.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Оди, нема да згрешиш. Јас никогаш до сега немав носено шишки и дури мислев дека нема да ми стојат убаво, ама сум многу задоволна. Ми си направија долги до кај носот и си ги фенирам на надвор со патец на средина убаво ми изгледаат. Иста ваква форма ми има косата, само што ми е повиткана. А потенцирам дека не му кажав како да ме шиша, како што ми беше сплескана цела коса сега имам доста волумен, и пак кога ќе се измијам и исфенирам (само шишката) изгледам ко штотуку излезена од фризерско студио 8) пардон од Мое Студио :lol:

На silk му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Miki2013

Miki2013 Активен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    2
    Немој да ве лаже ѓаолот да сте оделе кај Љупчо од Мираж! Кој му даде ножици на тој машинбравар! Веза нема од Ф а не од фризури. Му кажав и му покажав на куп слики од секој агол како да ме ишиша, но тој како со тенџере да ме ишиша. Да се срами од тоа што се нарекува фризер, поарно да си се врати на старата професија ко машинбравар а не да ги сакати косите на невини жени. Толку ме унакази, што сум у тешка депресија и куќен притвор, да Бог да ќелав да оди! Кога ќе ти дојде муштерија во дуќан ако нешто не знаеш или не можеш да го направиш, подобро препушти им го на оние кои знаат и умеат! Затоа, внимателно со овој фризер :emo: драги Жени!!

На senza.parole и silk им се допаѓа ова.
  6. Westsiderka

Westsiderka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    21
    Девојки имам темно кафена коса, па сакам да си извадам прамени една до две нијанси посветли од мојата коса.Па ајде препорачајте некој фризер од кој сте биле задоволни со разумни цени.Да потенцирам прв пат правам промени на бојата на косата.

7. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335

Незнам колку те носи патот во Ченто, на последна 45, Студио Драгица. Јас кога вадев праменикако што и кажав, така и ме направи, дури и поубаво. Средна должина на коса,од 700 до 1000 ден земаат. Зависи од густината на косата.

8. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.292
    Допаѓања:
    17.809
    имало некоја фризерка во велес. Се викала Ирина, Знае ли некој? Каде се наоѓа? Како работи и ако знае бројче да ми пушти преку ЛП :?: :)

9. funnyyyyyyyyyyyyy

funnyyyyyyyyyyyyy Активен член

Се зачлени на:
    24 април 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    Девојки ве молам предложете ми некое добро фризерско студио во скопје, за матура ми е, немам сеуште закажано не знам каде да одам, страв ми е...:/

10. redhott

redhott Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    29
    Има некој правено фризура во фризерско студио Стронг, или кај Нате во Мичурин? Како сте задоволни?

11. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.424
    Ирина се наоѓа спроти влезот на офцерски, или унисон ако се сеќаваш каде беше, одма до него во таа куќа на горниот кат. Фризерско студио бјути пишува.
    Е сеа не знам како работи.

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Има ли некој одено у ова Марина Леа у Скопје, близу студентскиов Гоце што е? Искуство? :^) :?:

13. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Општи прашања

Има ли некој од вас искуство во фризерскиот салон Марина Леа во Скопје, тука во близина на студентскиот Гоце Делчев?

:?:

14. Juliette

Juliette Активен член

Се зачлени на:
    31 март 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    10
    Девојки,некоја да не има бројче од фризерско студио Култ во Лептокарија?Јас имам еден број ама никој не ми се јавува,а одамна не сум била па си викам го смениле сигурно.Пишете во лп :) поздрав

15. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    И јас се одлучив за Дадар, и во глобала сум задоволна.
    Е сега, не скратив многу, за да видам дали би ме ишишале како што треба, ама степенот беше многу убаво ишишан, а и ме шишаа на многу специфичен начин, наведната со главата надоле. :^)
    Прво мислев што ли ми прават овие, да не ме чистат од вошки, бидејќи баш така ме чешлаше, а потоа шишаше. :D Вработените се срцки, иако малце се изнервирав зошто му фрлија окце на дечко ми :devil: , ама небитно. :D

Ааа, коментар за Бубе Ин, следен пат сакам кај него да пробам?

16. biolog1982

biolog1982 Активен член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    2
    Ќе може ли некој да ми препорачи некој добар фризер за фарбање, кој се разбира во бои и може да ти ја погоди точната нијанса, поконкретно за плави нијанси. Јас сум фарбана плава, се фарбам кај мојата фризерка, меѓутоа не знае да ми каже која нијанса да ја купам и постојано имам жолт корен, светли врвови и повеќе фризери сум сменила никако да ми ја погодат нијансата. Сакам ваква баш:

Ако знае некој нека пише. Тнкс

Прикачени фајлови:

17. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Дали некој знае да ми каже кој фризерски салон работи во Недела, во Аеродрома?

18. ChocoLoco

ChocoLoco Активен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    Препорачајте ми некое добро фризерско студио. Одам во Сандра но бидејки секогаш е гужва, гледаат само побрзо да ве завршат, брзочешлаат и ја кинат косата, додека ве мијат век убат цело време и едноставно се им е набрзина. Ми треба некој кој ке одвои време и ке се погрижи за мојата коса а не само набрзинка да ме помине... Фала

19. MissWitch

MissWitch Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    184
    Здраво, еднаш бев да се шишам во Мое студио-Дадар, ме шишаше Горан и бев презадоволна но сега разбрав дека не работел таму веке, да не знае некој од вас каде работи сега?

20. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Јас се шишам кај „Александра“ во Кубус :) Добро сега можеби малку поскапо е од другите салони ама користат квалитетни шампони и навистина добро си ја вршат работата :)