Фризерско студио

Дискусија во 'Коса' започната од natali25, 30 ноември 2009.

1. catgirl00.

catgirl00. Нов член

Се зачлени на:
    25 мај 2025
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Onmyway1106 потпишана на инстаграм инаку девојката се вика Сања. Во близина на економско. Исклучително брзо работи, цените и се и повеќе од коректни - шишање 400, фенирање 300, а за мојата прегуста и долга коса за целосно бланширање платив околу 4000 денари, додека фарбање и е околу 800 денари. Фризури исто 800 денари.

јас имам искуство со ellenestelle_beautystudio во Лептокарија. За шатирање, нијансирање и општо работа со бои е ВРВ.

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.385
    Допаѓања:
    21.036
    Искуство со шатирање во салон Реина?

3. Vevi996

Vevi996 Активен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2024
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    14
    Zdravo moze li da mi kazete iskustvo i cenata kaj Ajten vo Bitola, gledam preubavi i se nijansite, sto spaga vo procedurata za osvetluvanje na kosata? Mene kosata mi e tretirana so farbi svetlo kafeavi, sakam da dobijam rusa, pepelesto plava i dokolku nekoj se ima osvetluvano nijansirani kaj nea moze li da mi spodeli cena na celiot tretman?

4. facule

facule Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2015
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    1.308
    Jas denes bev za prv pat kaj Govorko i mozam da kazam samo alal da mu e na covekot . Posle dolgo vreme baranje frizer za kratka frizura lani bev kaj Elena od Social hair i bev zadovolna ama sega 3 meseci me matkaa za termin , broj mi zimaa i ne se javija. Zakazav kaj Igor i sum prezadovolna , brzo raboti , ubavo mi go napravi frizurceto .

На VDT2906, Eunoia, Снегулк@23 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Снегулк@23

Снегулк@23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    3.239
    Допаѓања:
    4.718
    Колку се чека термин и цена за шишање?

6. facule

facule Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2015
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    1.308
    10 dena prethodno otidov da zakazam i plativ 900 denari

7. Снегулк@23

Снегулк@23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    3.239
    Допаѓања:
    4.718
    Само шишање, без фенирање е ценава?

8. facule

facule Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2015
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    1.308
    Mienje, sisanje, susenje, oblikivanje so vosok

На Isabela23 и Снегулк@23 им се допаѓа ова.
  9. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    3.036
    Допаѓања:
    9.770
    Сите фризери што се тука низ Скопјево, а да не се маалски од мое досегашно искуство е вклучено миење и фенирање у цената, од тие места на кои до сега сум била. И мислам дека е сосема коректно, бидејќи не можам да замислам некој да пратиш надвор со немиена и влажна коса со влакна останати од шишањето. Малку неповрзано со тоа што прашуваш за конкретниот салон, но сакав да се надоврзам на темава.

10. Снегулк@23

Снегулк@23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    3.239
    Допаѓања:
    4.718
    Прашав зошто имав искуство во cut&cut , на тел ми рекоа шишање 1000ка кога требаше да платам ми викаат 1400 вика па фенирање 400
    И мене ми нема логика тоа да е засебно зошти шишање само би било ајде со мокра коса оди си, или како да ме исуши само кога немам ни права ни виткана коса и само сушена ми е крш

На Puellapulchra му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Reja

Reja Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2020
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    63
    Дали некој може да каже искуство со hair studio Dior?

12. Eunoia

Eunoia Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2023
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    284
    Јас сум била во Диор во Центар. Бев за шишање. За 500 денари беше топ шишањето. Задоволна сум :inlove:

13. Cherry blossom89

Cherry blossom89 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    2.416
    Допаѓања:
    11.454
    За фарбање отприлика колку ви наплаќаат со ваша фарба а колку со нивна од студиото? Чисто да добијам осет за евтино/скапо.

14. Sommer23

Sommer23 Нов член

Се зачлени на:
    4 мај 2025
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Девојки извинете ако веќе се спомнало, но ми треба фризер за шишање во скопје, по можност Центар, Карпош. Цената не ми е проблем важно некој навистина добро да ми ја среди косава. А и важно ми е да можам да добијам термин до другата недела

15. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.935
    Допаѓања:
    36.843
    Дарон ти е во Ист гејт. Многу добро шиша. Јави му се за термин, кажи дека ти се брза, сигурно ќе ти најде порано.

16. Tainstvena.234

Tainstvena.234 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2022
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    41
    Zdravo, mi treba frizersko studio koisto znaat ubavo da farbaat, negde vo centar moze da e kisela voda. [​IMG] [​IMG] I dali moze da mi kazete iskustvo so vakva boja na kosa

17. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.138
    Допаѓања:
    2.834
    Значи, ај да се само цитирам и одговорам на сама себе.
    Закажав термин овде, ми закажаа одма ок супер, прашав цена за шишање, ми рекоа 1.000 ден ок и тоа ајде си викам да пробам нешто поскапо демек, салонот полн, една те мие те прашува како што сакаш, друга те суши, трет те прашува дали сакаш фенирање? Си мислам, како иначе ќе ми ја сушат косата? Реков да ок ајде и тоа, ми ја измија косата со еднаш шампон ми ставија само, ми ја исфенираа еднаш едно девојче фати па се умори па друг дојде ме дофенира, па ме фатија со пегла да ме пеглаат? Коса немам пеглано од 8одд кога бев ај и тоа, се чудев искрено како на сува коса шишаат? Ајде заврши и тоа, дојде сосема друг дечко од лева страна, десна, средина еднаш со ножичките ми ја скрати косата, всушност, ме праша пред тоа колку сакам, ми покажа му реков не толку повеќе сакам на што ми рече, знам јас колку уживај :wasntme:
    На крај ни арган ни масло ни ништо, само ми рече, многу ти е сува косата, немој да ја фенираш и пеглаш :rofl:шампон да си земеш ако сакаш ќе ти предложиме кој, сега сме во гужва пиши ни на инстаграм, одам да платам, ми наплатиле фенирање 500 ден, значи платив 1.500 ден, сум била да се шишам во фриз. студио Либра и Диор, искрено, ама најискрено подобар однос и квалитет сум добила од нив плус агран масло ставаат на врвовите и поубаво ја мијат косата за 500 ден 550 ден мах!! А ова што е бре луѓе 1 000 ги частите:wasntme: не би овде да ставам screen shot на пораката да ми препорачаат шампон ми вратија само со ДА СЕКАКО :D ни шампон ми предложија ни ништо, можеби и подобро, сама си најдов, убаво ми рече девојчето кога дојдов, прв пат си кај нас? И реков да, криво ми е што не и реков и последен 8)
    Иначе, толку малце ми ја скратија косата, што не се ни приметуваше дека сум била на фризер.
    Се извинувам на рефератов, ама морав да споделам искуство. Позз

На Калатеа, Freyja, Foxxy и 2 други им се допаѓа ова.
  18. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.123
    Допаѓања:
    10.995
    А на инстаграм колку "светски" и професионално изгледаат...:worried:

19. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.138
    Допаѓања:
    2.834
    Може мене не ми се погодија, ама ајде пробав и дефинитивно либра и диор не ги менувам, сто пати подобра услуга сум добила за 2 пати помалце пари, тоа е.

На Снегулк@23 и cooll им се допаѓа ова.
  20. Калатеа

Калатеа Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2021
    Пораки:
    2.554
    Допаѓања:
    8.475
    Некое студио што работи од 8, 8ипол?