Onmyway1106 потпишана на инстаграм инаку девојката се вика Сања. Во близина на економско. Исклучително брзо работи, цените и се и повеќе од коректни - шишање 400, фенирање 300, а за мојата прегуста и долга коса за целосно бланширање платив околу 4000 денари, додека фарбање и е околу 800 денари. Фризури исто 800 денари. јас имам искуство со ellenestelle_beautystudio во Лептокарија. За шатирање, нијансирање и општо работа со бои е ВРВ.
Zdravo moze li da mi kazete iskustvo i cenata kaj Ajten vo Bitola, gledam preubavi i se nijansite, sto spaga vo procedurata za osvetluvanje na kosata? Mene kosata mi e tretirana so farbi svetlo kafeavi, sakam da dobijam rusa, pepelesto plava i dokolku nekoj se ima osvetluvano nijansirani kaj nea moze li da mi spodeli cena na celiot tretman?
Jas denes bev za prv pat kaj Govorko i mozam da kazam samo alal da mu e na covekot . Posle dolgo vreme baranje frizer za kratka frizura lani bev kaj Elena od Social hair i bev zadovolna ama sega 3 meseci me matkaa za termin , broj mi zimaa i ne se javija. Zakazav kaj Igor i sum prezadovolna , brzo raboti , ubavo mi go napravi frizurceto .
Сите фризери што се тука низ Скопјево, а да не се маалски од мое досегашно искуство е вклучено миење и фенирање у цената, од тие места на кои до сега сум била. И мислам дека е сосема коректно, бидејќи не можам да замислам некој да пратиш надвор со немиена и влажна коса со влакна останати од шишањето. Малку неповрзано со тоа што прашуваш за конкретниот салон, но сакав да се надоврзам на темава.
Прашав зошто имав искуство во cut&cut , на тел ми рекоа шишање 1000ка кога требаше да платам ми викаат 1400 вика па фенирање 400 И мене ми нема логика тоа да е засебно зошти шишање само би било ајде со мокра коса оди си, или како да ме исуши само кога немам ни права ни виткана коса и само сушена ми е крш
За фарбање отприлика колку ви наплаќаат со ваша фарба а колку со нивна од студиото? Чисто да добијам осет за евтино/скапо.
Девојки извинете ако веќе се спомнало, но ми треба фризер за шишање во скопје, по можност Центар, Карпош. Цената не ми е проблем важно некој навистина добро да ми ја среди косава. А и важно ми е да можам да добијам термин до другата недела
Дарон ти е во Ист гејт. Многу добро шиша. Јави му се за термин, кажи дека ти се брза, сигурно ќе ти најде порано.
Zdravo, mi treba frizersko studio koisto znaat ubavo da farbaat, negde vo centar moze da e kisela voda. I dali moze da mi kazete iskustvo so vakva boja na kosa
Значи, ај да се само цитирам и одговорам на сама себе. Закажав термин овде, ми закажаа одма ок супер, прашав цена за шишање, ми рекоа 1.000 ден ок и тоа ајде си викам да пробам нешто поскапо демек, салонот полн, една те мие те прашува како што сакаш, друга те суши, трет те прашува дали сакаш фенирање? Си мислам, како иначе ќе ми ја сушат косата? Реков да ок ајде и тоа, ми ја измија косата со еднаш шампон ми ставија само, ми ја исфенираа еднаш едно девојче фати па се умори па друг дојде ме дофенира, па ме фатија со пегла да ме пеглаат? Коса немам пеглано од 8одд кога бев ај и тоа, се чудев искрено како на сува коса шишаат? Ајде заврши и тоа, дојде сосема друг дечко од лева страна, десна, средина еднаш со ножичките ми ја скрати косата, всушност, ме праша пред тоа колку сакам, ми покажа му реков не толку повеќе сакам на што ми рече, знам јас колку уживај На крај ни арган ни масло ни ништо, само ми рече, многу ти е сува косата, немој да ја фенираш и пеглаш шампон да си земеш ако сакаш ќе ти предложиме кој, сега сме во гужва пиши ни на инстаграм, одам да платам, ми наплатиле фенирање 500 ден, значи платив 1.500 ден, сум била да се шишам во фриз. студио Либра и Диор, искрено, ама најискрено подобар однос и квалитет сум добила од нив плус агран масло ставаат на врвовите и поубаво ја мијат косата за 500 ден 550 ден мах!! А ова што е бре луѓе 1 000 ги частите не би овде да ставам screen shot на пораката да ми препорачаат шампон ми вратија само со ДА СЕКАКО ни шампон ми предложија ни ништо, можеби и подобро, сама си најдов, убаво ми рече девојчето кога дојдов, прв пат си кај нас? И реков да, криво ми е што не и реков и последен Иначе, толку малце ми ја скратија косата, што не се ни приметуваше дека сум била на фризер. Се извинувам на рефератов, ама морав да споделам искуство. Позз
Може мене не ми се погодија, ама ајде пробав и дефинитивно либра и диор не ги менувам, сто пати подобра услуга сум добила за 2 пати помалце пари, тоа е.