Фризерско студио

Дискусија во 'Коса' започната од natali25, 30 ноември 2009.

1. catgirl00.

catgirl00. Нов член

Се зачлени на:
    25 мај 2025
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Onmyway1106 потпишана на инстаграм инаку девојката се вика Сања. Во близина на економско. Исклучително брзо работи, цените и се и повеќе од коректни - шишање 400, фенирање 300, а за мојата прегуста и долга коса за целосно бланширање платив околу 4000 денари, додека фарбање и е околу 800 денари. Фризури исто 800 денари.

јас имам искуство со ellenestelle_beautystudio во Лептокарија. За шатирање, нијансирање и општо работа со бои е ВРВ.

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.385
    Допаѓања:
    21.036
    Искуство со шатирање во салон Реина?

3. Vevi996

Vevi996 Активен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2024
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    13
    Zdravo moze li da mi kazete iskustvo i cenata kaj Ajten vo Bitola, gledam preubavi i se nijansite, sto spaga vo procedurata za osvetluvanje na kosata? Mene kosata mi e tretirana so farbi svetlo kafeavi, sakam da dobijam rusa, pepelesto plava i dokolku nekoj se ima osvetluvano nijansirani kaj nea moze li da mi spodeli cena na celiot tretman?

4. facule

facule Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2015
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    1.305
    Jas denes bev za prv pat kaj Govorko i mozam da kazam samo alal da mu e na covekot . Posle dolgo vreme baranje frizer za kratka frizura lani bev kaj Elena od Social hair i bev zadovolna ama sega 3 meseci me matkaa za termin , broj mi zimaa i ne se javija. Zakazav kaj Igor i sum prezadovolna , brzo raboti , ubavo mi go napravi frizurceto .

На VDT2906, Eunoia, Снегулк@23 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Снегулк@23

Снегулк@23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    3.154
    Допаѓања:
    4.482
    Колку се чека термин и цена за шишање?