Хаха јас имам идено... Нијансата не ми ја направи ко што сакав (на жолто маваше после 1 миење), но не ми ја изгори ко други... И добра шишка ми направи!
Imam dolga kafena nefarbana kosa i sakam da ja osvetlam da dojde kako old money blonde.Dali ste zadovolni od hair house ako ima nekoj slicno iskustvo so balayage, ne sakam po edno mienje da mi e zolta nitu preizgorena dokolku e vozmozno
Da, jas sum bila vo HairHouse dva pati na full shatiranje i ispadna sovrsena (ova pred nekolku godini)
На социјалните мрежи така ја викаат мислам дека не е по никој познат конкретно, инаку како потопла нијанса на руса коса е и изгледа поприродно според мене.
Некој да препорача студио во Скопје кај да ја направам косата од ваква плава накај кафеава како на другата слика? Бев во Hair House, но би сакала да сменам сега Секој совет е добредојден
New Cut имаш идено? 250 беше шишање до пред некој месец. Само зезнато е за термин, работно време и било до 4. Последно бев кај една позади Броз каде, ми ја препорача другарка рече 600 денари со фенирање било а мене ми наплати 800ден само за шишање, нови цени имала.... Мислам стварно претерани им се цените. За 10 минути штрап штрап 8 стотки. Ниту имам некоја сложена фризура, ни степени баш ништо, едно обично кратење.
Побарај на фб Imidz plus, во околина на Рампа е . Незнам точно цена , повеќе од е дна година не сум била.
Мене за тоа што ме засушија со фен 500ден ко ништо ми земаа , само се чудам како иначе ќе идам со мокра коса ...претеризам
Здраво девојки! Би сакала да прашам некои од вас кои што знаат што е perm curl да ми кажат кој салон во Скопје ја има оваа услуга.Ви благодарам однапред❤️
Бев во cut&cut, им покажав толку многу слики за пример како сакам да ме шишаат и пак си тераше по свое, ми ја уништи фризурата. И многу пари ми зема. Никогаш до сега не сум ја жалела косата ама овој пат ми се плачеше.