Јас. Имам поставено слики во темата „Вашата коса...„ Види како ми излезе. Ми вадеше прамени од претходно црвена фарбана коса. Јас сум задоволна. Одамна одам кај него и не го менувам сега за сега
Девојки јас имам правено пред една година но не бев задоволна бојата која што ја сакав јас беше многу различна од таа што ја добив...Дарон преубаво шиша и фенира според мене ама за балајаж или прамени според тоа што го добив не..Пробајте може има некои што супер ги направил,може било до пигментацијата на мојата коса ама јас бев шокирана од тоа што го добив а баш штета Дарон ми беше бр 1 со години кај него одев
Здраво женски, би сакала да прашам, дали има фризерско студио кое може од брунета да ми долови една од овие две бои без да излезе ожутена никаква. Препорака, искуства и колку би ме чинело, ве молам. Благодарам
Darondarko mene za dolga kosa so feniranje 1500 1700 mi zimashe ne me fakaj za zbor ama otprilika tolku
Види го на инстаграм и Бобан Тодоровски студиото е bobcut_experience на инстаграм многу убаво прави степен
Дајте препорака за фризер што си ја сака работата, што знае да работи со плави коси, што нема да ме метлоса) Од Скопје? Очајна сум
uzas , portokalova me naprai i zgora na toa mi zema 8000 … Iskustvo za farbanje kaj dl art hair stefan mislam se vikase????
Здраво девојки Може да ми препорачате фризери во Скопје, околината на Карпош, Лептокарија, кои имаат цени за шишање до кај 500 ден. Во Скопје живеам неколку месеци, ми треба само за шишање и стварно не знам каде да одам затоа што гледам дека некои фризери се навистина премногу скапи.