До плафон, ништо посебно само ќе ти се уфилмува колку години имаш златна , леле па не личиш толку колку си младолика хехе...мене ми е исто фризер од 500ден и од 1.000+ ,како сакате
Фризер и нега на коса | Шишање | Шишање + фенирање + ботокс третман за зајакнување на косата во Фризерски салон „ПЕРФЕКТ“ | kupinapopust.mk https://share.google/DpKdU4xdKqfYoyURX
Центар кај грчка амбасада има една жена што шиша за 300-400 ден. Убаво работи, ама, не знам точно како се викаше студиото. Мислам дека беше Unique Lady.
Искуства од Hairdo за балајаж? Bella Hadid Victoria Secret ми е инспирација, карамел/мед нијанса. Дали мислите дека ќе ме погоди? И како сте задоволни општо? Или препорачајте други салони низ Скопје, само не Станче. Катастрофа воопшто не вреди за парите шо ми ги зема
Јас се имам правено во Интеа Форма, Дебар Маало. Задоволна бев како испадна. Само, тоа беше пред пет години, сега сигурно се повисоки цените и не знам дали е уште истиот персонал или е сменет.
Диор во Центар така? Ако ги знаеш вработените плис препорачај ми некој за шишње на многу долга коса, рамно.
Здраво, дали некоја од вас се има шишано и/или фарбано во Hair studio VIP кое се наоѓа во центар, и дали евентуално би знаеле како им се движат цените?
Здраво Препорака за добар фризер во околина на Аеродром поточно околу Скопјанка .Исто така ако знае внатрешни плетенки супер би било. Имам тенка коса и сакам да ја растам и да ја опоравам па би сакала да правам внатрешни плетенки често но ми треба да е блиску . Благодарам однапред