Женски со виткана коса, може ли да препорачате каде се шишате. Фризеров за фарбање не си го менувам меѓутоа не ми се свиѓа како ме шиша, па сакам некој поискусен за мојава коса да најдам. Сакам малку пократко да ја ишишам.
Ужас невиден исто се деси со ќерка ми само за разлика од тебе она си се расплака баш добро колку и скрати тоа не беше нормално ,а не одраа добро … Затоа не верувајте во се што рекламираат кога ќе им видиш профили па инфлуенсери итн…реалноста е сосема друга затоа пазате кому си ја доверувате својата коса!
Мене ми направија такви завеса шишки во Сандра во аеродром,фризерка Светле Еве и слика какви си побарав
Дали некој осветлувал коса во вип студио? Со sener plex третманот. Гледам видеа на fb демек не се оштетувала косата. Некои искуства?
Плекс третманот отпосле го прават на секаква коса нема врска со осветлувањето, можеш и дома сама да си купиш да си правиш
Прееска конкретно гледав дека и ја осветлуваа косата и демек со тој третман осветлувањето не ја уништувало косата. Ме интересираше искуства дали некој ја правел косата таму. Дали се навистина задоволни или се е реклама.
Se e reklama!! Otidov kaj nego zaradi takvata reklama, izgleda kako profesionalec, barav bayalage koj ke izgleda prirodno, prethodno pokazav i slika i bese naglaseno da ne e PLAVA, trebase da bide nekoja karamel boja spored slikata, na kraj ne bese voopsto ni balayage, iskociv od kaj nego so plava kosa skoro od koren!! Seuste ne mozam da si ja opravam kosata, cisto se gleda deka e ostetena, plex tretmanot kako i sekoj conditioner se gleda samo odma odkako ke te izmie, na strana sto covekot ima muabeti na kraj da mi kaze a da iskocime nie na kafe nekogas? STRASNO
Аууу страшно, мене ми е многу антипатичен и надмен на видеата, значи крајната цел е само продажба на плекс третманот Реално имаме многу подобри фризери од него