Јас одам во Хермони. Се наоѓа карши Бисер, во пролазот кај Прокредит банка. Многу сум за задоволна од нивната работа.
Невестинската фризура ја правев во Savage Лептокарија, презадоволна сум. Таму се имам и шишано, ме погодија ептен. А пред 2 дена се шишав во топанско кај Neska, женана е молња и брза и ефикасна. Немам зборови.
Некое фризерско студио во н.Острово под услов фризерката да знае да плете.Све наидувам на фризерки што незнаат да сплетат ни една внатрешна пллетенка
Бил ли некој кај Каан во Капиштец. Сакам да одам, близу ми е до работа, а викаат дека бил добар и дека квалитетни препарати користи. Ама сепак да се осигурам пред да одам да му ја предадам косава, пошто фобија имам од неписмени фризери
Јас со години се шишам во Диор, ама нешто некако ептен ме крати таа мојата а сега сакам само волумен да добијам , а не да изгубам на должина. Закажав кај Саит бидејќи многу ми го фалеа. Ако случајно некоја феминка има некој свој познат фризер кој прави чуда-слободно нека ми пише лп или овде.
А да не знаеш во Диор дали прават добри фризури? Ми треба фризерско студио во кое знаат да ги изведат фризурите од овој тип и да изгледаат исто како на сликата. ... а притоа да немам сарми и кило лак на главата.
Столе број 1 фризер во нашава државичка, зима 400 ден за шишање и не би го заменила за никој на светот, одлично си ја врши работата нема да згрешиш ако отидеш кај него.. поздрав
Дадар не те шиша, те шишаат вработените негови, а искрено врска си немаат од работа. Во студиот Арт во Буњаковец идам, и покрај тоа што е малце поскапо од вообичаените места ти се исплатат парите. Ем испаѓаш точно каква што си сакала, ем те третираат ко кралица. И што е најинтересно, главно работат ученици на пракса, ама си ја вршат работата подобро од фризери кои со години работат.
Девојки кажете ми дали некој има искуство со студио К во Дебар Маало се наога, гледам има еден купон на групер епетен ефтин е па се мсилам дали се ок. http://grouper.mk/skopje/deal/frizersko-studio-k-ombre
Според мене во Ск најдобро е кај Арменд, во Скопје Север му е студиото и плус он те шиша, не вработени негови!!! Ја сум си кај него!!
ti pishav porache sto kako se nadevam ti stigna, se izvinuvam za off topic i za 2 kom edno pod drugo....
Здраво девојки, Некоја препорака за фризер што ќе излезе на крај со многу густа и кадрава коса. Нескротлива е. Очајно барам добар фризер низ Скопје. Поздрав.
Ај и јас да си прашам. Некој добар фризер за пооткачени кратки фризури? Да знае да ми препорача, зашто тие јас што ги одбирам не ми стојат на лице Центар/Карпош/Аеродром по можност. Фала!
Може некој точно и убаво да ми објасни каде се наоѓа Столе - Студио С дека оријентација и јас нула хуху