и мене исто така лани во Hair Shop ми ја уништија. скроз нерамна и плус успеаја да ми ја оштетат косата уште повеќе од што беше. морав сама после пола коса да ја скратам за да не биде ко слама
Здраво, сакам да споделам лошо искуство со Beauty Corner, без многу да навлагам во детали, не знаат да шишаат, косата после 6 месеци не успева да ми заличи на нешто, буквално искасапена
Zdravo ve molam za pomos.. imam since 20 meseci , porano se sisase bez problem , go nosev vo Rera East gate mall ama pocnaa nekako da me zezaat ne go sisaat kako sto sakam sakav da promenam berber , mr.blade barber go odnesov nejkaat da go sisaat deka placel , sega ostanavme bez berber , kade da go nosam? Bitno mi e da e cisto i da e osisan kako sto sakam a ne da si igraat bukvalno 4-5 pati mu gi skratija siskite kako so tanjir da se praveni.. Blagodaram Inace se raboti za SKOPJE barame berber…
Ако плаче многу и прета не се нафаќаат. Истиот проблем го имав со помалата ќерка, буквално бегаше од столот да не се шиша, зајдуваше од плачење, еднаш дури ја исекоа со ножиците по вратот и од тогаш не ја носев веќе на фризер колку можев дома ја потшишував додека почне да разбира
Фризерско студио што работи во недела, Аеродром и околина? Ми треба за фризура за на свадба, нешто едноставно (виткање и евентуално дел фатен со шнола), така да не мора да е којзнае какво
Здраво Препорака за фризура (виткање и некоја едноставна собрана) во кисела вода што не се прескапи. Ми треба за неколку од гостите што ќе ми доаѓаат на свадба од други градови