Мене во 2023 кога правев ми земаа мислам 5 илјади, ама тогаш ми беше и пократка косата. Мислам најдобро да отидеш докај нив информативно, да ти ја видат косата и да им кажеш што сакаш и според тоа ќе ти кажат. Сите се префини, јас корен фарбам кај нив веќе 3 ипол години.
Predlog frizersko studio vo blizina na karpos ili pak vlae kade mozam da napravam frizura kako na slikata ili nisko fateno repce. I kako se dvizat cenite ako nekoja znae?
Zdravo Ve molam za sovet kaj da ja opravam kosava Denes ja pravev ama uzas I da baram korekcija dzabe e Samo blansovi lupaat vrska nemaat lugjevo Kako so nesto da sum lupnata pravo i toa e preseceno izgleda cela plava bas taka i ku rekov da nema takva boja ama dzabe se e sako pari da se zema Plativ 2500… Ve molam za sovet kade Skopje rabotat ubavo i so cenite vo granica na normalata Fala vii
Некој што знае да шиша виткана коса? Немам најдено фризер што знае да потшиша според локните сите шишаат на водена коса
Ајде и јас барам. Какви видеа ми излегуваат од фризерски студија во други земји Зарем тука нема ниту еден што се разбира барем малку?
Нема таков, ќе си останеш искасапена. Не фрлај пари на квази фризери. Нашиве само право знаат да шишат со машинка без промашај и ништо повеќе. Па дури и степените им се непознати на права коса, не па на виткана.
Цените за едно обично шишање одамна се заминати во неповрат. И мене ми е неверојатно 2000 за шишање, од ракав ко да си ставаат суми. Не дека очекувам да биде 350 денари ко пред десет години, ама 2000 денари никако не може да биде оправдана цена.
Мене 800 ми земаат со фенирање, што е океј. Ама овие надувани цени кај популарни имиња се смешни, скроз нереални.