Во Тафталиџе поточно кај Млечниот ресторан во тунелите се наога, ако знаеш кај е бурекџилницата Жужу тука некаде позади неа е.
За сите кои се од Куманово. Не сум посесивна па ке споделам со вас една фризерка и шминкерка која е многу талентирана и евтина. Се вика Ани а салонот и се вика Милица и се наоѓа на Октом. револуција карши доктор Ѓоше. Шминка и фризура и чинат 600 ден. Кога појдов прв пат кај неа бев малку скептична, бидејки салонот и изгледа просечно.Ми ја препорачаа дека е евтина и дека убаво работи, а јас не бев баш при пари, а требаше да одам на свадба и си реков ке одам. Немав никаква идеја за фризурата, таа ми ја предложи и беше преубава,а шминката пак.....................................................Немав зборови. Немојте да мислите дека сум таа или дека имам нешто од тоа што ја рекламирам, ама сигурно ке бидете пријатно изненадени од нејзиниот талент.
Не добив одговор ќе прешам уште еднаш,значи ми треба добар фризер за викендов за на свадба поради неедноставноста на фустанот ми треба покомплициран фриз дајте некој преднок локација небитна,се разбира во Скопје
студио С , дечкото е многу добар нема да згрешиш во ниеден случај се наоѓа во капиштец кај млечен 070464643
Здраво девојки, викендов сум на свадба па ми треба некоја препорка за фризура и шминка во радишани, бутел, чаир?
Зависи колку сакаш да дадеш за шминка и фризура,јас би ти го препорачала Арменд,кај Арсени Jовков,во високите згради,во Скопје Север.
Искрено,не знам колку зема за двете заедно,ама многу добро работи.Тел: 2 600 155, и другиот 2 601 312.
Јас одам во Хермони и сум многу задоволна. Се наоѓа во Аеродром карши Бисер. Девојката се вика Весна тел: 02 6091-161.
Јас одев во студио Леонтиќ. Имаа само едно вработено девојче кое вршеше фризерски услуги покрај Леонтиќ. Мене ме има правено девојчето и сум многу задоволна од нејзината професионалност...
Девојки,имам долга коса но сува,прегуста и оштетена,сакам некој добар фризер да ми ја среди за да заличи на нешто.Преку глава ми е од фризерски салони на секој 2 чекор а никој не се разбира од коса. Ве молам кажете некој добар во кисела вода/аеродром/центар.
Девојчето од леонтиќ моментално спрема салон..кај и да е за едно 2-3 недели ќе биде отворен со многу попристапни цени...
Дојдете во фризерското студио:Кога стрижат ножиците... Фризер сум јас...имам диплома купена од пазарот,така ќе ве истрижам шо левата страна ќе ви биди подолга од десната...односно тоа е нов хит-еднаш мери-колку сакаш сечи...Цена за праење на косите,стрижење само,и само 50 денари И тоа не е се! За секој кој ќе влези во моето студио добива гратис а гифт-милка чоклет ор киндер ег-ваша желба...Повелете... Спојлер Озбилно,не ме сфаќајте озбилно
ВЧЕРА БЕВ ВО МОЕ СТУДИО - ДАДАР....ИНАЧЕ ИМАМ ВИТКАНА И ДОЛГА НЕФАРБАНА КОСА КОСТЕНЛИВА И МНОГУ ГУСТА (ГРМУШКА) ....МЕ ШИШАШЕ ЕДЕН ДЕЧКО ТАМУ ТОЈ РАБОТЕШЕ (ПРВО МИ ЈА ИЗМИЈА КОСАТА) ПА МИ ЈА КРАТЕШЕ СО ГЛАВА НАВЕДНАТА НАДОЛУ (ЏОА ЗА ЧИСТЕЊЕ ВОШКИ) И ДА ВИ КАЖАМ ПРАВО КОПСАТА СЕГА МИ Е ТОП ! ИМА УБАВ СТЕПЕН И ВОЛУМЕНОТ Е НАМАЛЕН И ПРИЈАТНО ИЗГЛЕДА (ПРЕТХОДНО МОРАВ САМО ВО РЕП ДА ЈА НОСАМ ПОШТО НЕМОЖЕВ НА РАБОТА ДА РАБОТАМ ОД ГРМУШКАВА! МИ СТАВИ ЕДНО СРЕДСТВО ОД РЕВЛОН ЗА ОФОРМУВАЊЕ ЛОКНИ И ПОСЛЕ МИ ЈА ИСУШИ СО ДИФУЗЕР! СЕГА Е СУПЕР И ТОА ЗА САМО 600 ДЕНАРИ! ТАКА ДА КОЈ ИМА ВИТКАНА КОСА ГО ПРЕПОРАЧУВАМ СУПЕР РАБОТИ!
На сите од Битола и на тие што патот ги носи натаму НАЈИСКРЕНО им го препорачувам студио ЕЛИТ (Тони) јас сум презадоволна, шиша еден саат внимателно како со метро мерено влакненце да не штрчи и се со ред...нема грешка кај него и тоа зема 200 денари (250 со пеглање)