Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фризерско студио

Дискусија во 'Коса' започната од natali25, 30 ноември 2009.

1. blackstyle

blackstyle Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    61
    Девојки каде се наоѓа Сандра Екслузив што е во центар :?: Гледав на карта и ми покажува во Ramstore точно ли е?

2. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    4.556
    Малку подоле од Рамстор му доаѓа , кај зелено пазарче кај зградите е , кај ауто македонија

На blackstyle му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lexus

Lexus Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2013
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    307
    Пред Рамстор, спроти стариот цветен пазар и новата катна гаража. Кај дирекцијата на Макпетрол и Аутомакедонија има една уличка кој води накај Зелено пзарче влегуваш во уличката и одма право во зградата е Сандра на 1 кат.

На blackstyle му/ѝ се допаѓа ова.
  4. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.074
    За сите што се од Велес им ја препорачувам фризерката Наташа.Девојката има свое студио и одлично работи.Јас сум нејзин клиент и сум задоволна од услугите :) За исправување на косата не користи преса.Работата со фен е 2 во 1,фенирање и пеглање.На тој начи помалку се оштетува косата, а добивате во време.Кој е заинтересиран за повеќе информации може да ми пише лп

5. AudreyHepburn

AudreyHepburn Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    15
    дечки сакав да ве прашам дали уште има во Леонтич, бесплатно да те шишаат ассистенти што се вежбаат?

6. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    2.967
    Допаѓања:
    67.472
    Сакав да ви препорачам ептен добар фризерски салон во Скопје, се вика Артист, се наоѓа во Центар, на ул. Македонија (кај срцињата). Девојката шиша ептен супер, јас одам кај неа веќе неколку години и сум презадоволна.. Малце е скапичко, за шишање зима околу 600 денари некаде, ама таков третман и прави на косата додека ја пошиша што вредат тие пари. Користи добри професионални маски и шамони за коса и што е најбитно, знае да си го работи занаетот. Доколку ве интересира повеќе, во лп пишете, да не испадне дека ја рекламирам :D :D :D .. ја пишав, бидејќи стварно сум презадоволна и ја препорачувам на сите :)

7. AudreyHepburn

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    15
    дееевојки дајте препорачајте некој добар фризер не многу скап, во Скопје:)

8. AudreyHepburn

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    15

a kolku pari e vo ars selektiv?

9. Kostadinkam

Kostadinkam Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Здраво,здраво.
    Гледам дека многу девојчиња имаат проблеми при одбирањето на стален фризер поради се поголемиот број на купени дипломи за фризери..сакам да Ве информирам дека долго време работев во елитно студио за убавина и пред некој период се одлучив да си отворам свое, бидејќи таква ни е и работата на нас фризерите( неможеш цел живот кај газда да работиш,сепак свое си е свое).

https://www.facebook.com/pages/Studio-K ... 645?ref=hl

Повелете, Ве очекувам..ќе бидете пријатно изненадени. :*

10. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    За сите во Прилеп ви го препорачувам Гоце-ЛА ЛИНЕА му се вика фризерското студио позади поштата во Прилеп -сум била скоро кај сите фризерки и фризери ама до сега од него најпрезадоволна :D :D

11. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    а некој попуст ке има за феминкиве, кога веќе бесплатна реклама си удри :geek:

На kala21 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. vanilla.95

vanilla.95 Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    4
    Девојки дали некоја од вас се има шишано во студио Dior автокоманда? Ако има такви ке ве молам пишете какво искуство имате, дали шишат некои што се учат или тие што си ја знаат работата... а и која им е цената секако :D

13. BeautyAndTheBeast

BeautyAndTheBeast Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    162
    Здраво,дали има некоја искуство со студио Тропик МС,па да сподели како поминала? :)

14. Oki777

Oki777 Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2013
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    5
    Здраво феминки! Би сакала да прашам кои се цените во студио Авангард во Скопје, на пример за шишање и омбре фарбање на косата?

15. fifi16

fifi16 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2013
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    178
    девојки ако може да ми кажете некоја фризерка во струмица, ама што работи навистина добро, зошто сега кај сите што сум била за правење фризури, не ми се допаѓаат, ми паѓаат многу брзо, за час, час ипол, и после како да немам фризура...

16. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    знаете некое фризерко студио каде што прават убаво омбре? :) имам видено толку лоши обиди што незнам кај да одам :D

17. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.597
    Допаѓања:
    35.066
    Бидејќи фризеркава ќе се сели во странство, морам да барам друг фризер. Да ми препорачате некој добар фризер со пристојни цени во Ново Лисиче?

18. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    596
    Допаѓања:
    507
    Јас одам во студио Коса повеќе од 1 година... Фризерката е супер, јас ја обожавам. Сестра ми оди мислам повеќе од 2 години кај нив и е презадоволна. Шишање е 250 денари, а фенирање е 200. Јас само за шишање одам, не се фарбам па незнам како стојат цените за фарбање и слични услуги.
    Мене за маалска фризерница ми се супер :)

На An-na му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.199
    Добро физерско студио во Аеродром? Сакам да се шишам кратко, па не сакам да ме зезне некој па да чекам месеци да ми се опорави. :)

20. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    596
    Допаѓања:
    507
    ^^ Сашо и Мики Ексклузив :) побарај на фб имаат страна, многу мои другарки одат кај нив и се презадоволни. И цените им се пристојни, мислам шишање беше 500 денари ама супер е Мики.

На t-sweet му/ѝ се допаѓа ова.