Девојки каде се наоѓа Сандра Екслузив што е во центар Гледав на карта и ми покажува во Ramstore точно ли е?
Пред Рамстор, спроти стариот цветен пазар и новата катна гаража. Кај дирекцијата на Макпетрол и Аутомакедонија има една уличка кој води накај Зелено пзарче влегуваш во уличката и одма право во зградата е Сандра на 1 кат.
За сите што се од Велес им ја препорачувам фризерката Наташа.Девојката има свое студио и одлично работи.Јас сум нејзин клиент и сум задоволна од услугите За исправување на косата не користи преса.Работата со фен е 2 во 1,фенирање и пеглање.На тој начи помалку се оштетува косата, а добивате во време.Кој е заинтересиран за повеќе информации може да ми пише лп
Сакав да ви препорачам ептен добар фризерски салон во Скопје, се вика Артист, се наоѓа во Центар, на ул. Македонија (кај срцињата). Девојката шиша ептен супер, јас одам кај неа веќе неколку години и сум презадоволна.. Малце е скапичко, за шишање зима околу 600 денари некаде, ама таков третман и прави на косата додека ја пошиша што вредат тие пари. Користи добри професионални маски и шамони за коса и што е најбитно, знае да си го работи занаетот. Доколку ве интересира повеќе, во лп пишете, да не испадне дека ја рекламирам .. ја пишав, бидејќи стварно сум презадоволна и ја препорачувам на сите
Здраво,здраво. Гледам дека многу девојчиња имаат проблеми при одбирањето на стален фризер поради се поголемиот број на купени дипломи за фризери..сакам да Ве информирам дека долго време работев во елитно студио за убавина и пред некој период се одлучив да си отворам свое, бидејќи таква ни е и работата на нас фризерите( неможеш цел живот кај газда да работиш,сепак свое си е свое). https://www.facebook.com/pages/Studio-K ... 645?ref=hl Повелете, Ве очекувам..ќе бидете пријатно изненадени.
За сите во Прилеп ви го препорачувам Гоце-ЛА ЛИНЕА му се вика фризерското студио позади поштата во Прилеп -сум била скоро кај сите фризерки и фризери ама до сега од него најпрезадоволна
Девојки дали некоја од вас се има шишано во студио Dior автокоманда? Ако има такви ке ве молам пишете какво искуство имате, дали шишат некои што се учат или тие што си ја знаат работата... а и која им е цената секако
Здраво феминки! Би сакала да прашам кои се цените во студио Авангард во Скопје, на пример за шишање и омбре фарбање на косата?
девојки ако може да ми кажете некоја фризерка во струмица, ама што работи навистина добро, зошто сега кај сите што сум била за правење фризури, не ми се допаѓаат, ми паѓаат многу брзо, за час, час ипол, и после како да немам фризура...
знаете некое фризерко студио каде што прават убаво омбре? имам видено толку лоши обиди што незнам кај да одам
Бидејќи фризеркава ќе се сели во странство, морам да барам друг фризер. Да ми препорачате некој добар фризер со пристојни цени во Ново Лисиче?
Јас одам во студио Коса повеќе од 1 година... Фризерката е супер, јас ја обожавам. Сестра ми оди мислам повеќе од 2 години кај нив и е презадоволна. Шишање е 250 денари, а фенирање е 200. Јас само за шишање одам, не се фарбам па незнам како стојат цените за фарбање и слични услуги. Мене за маалска фризерница ми се супер
Добро физерско студио во Аеродром? Сакам да се шишам кратко, па не сакам да ме зезне некој па да чекам месеци да ми се опорави.
^^ Сашо и Мики Ексклузив побарај на фб имаат страна, многу мои другарки одат кај нив и се презадоволни. И цените им се пристојни, мислам шишање беше 500 денари ама супер е Мики.