Фризерско студио

Дискусија во 'Коса' започната од natali25, 30 ноември 2009.

1. prevara

prevara Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Dali nekoj redovno se sisa vo frizersko studio KAN mislam deka se vikase, turcin e mislam covekot i salont mu kaj zebra vo kapistec. Se sisav ednas pred 2 godini kaj nego i prilicno dobro me isisa, okolu 400 den mi zema.. Sega sakam pospecificna frizura i neznam dali dobro bi me napravil i dali mu e istata cena i dali use raboti:)) I vo slucaj da znaede nekoj drug fizer ( okolu karpos, debar maalo centar) slobodni izvestete me :)
    inaku eve ja frizurata

Прикачени фајлови:

2. iHeartVintage

iHeartVintage Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2012
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    149
    И мене ме интересира фризер во Центар или Капиштец.
    Некој да не е скап, не ми треба бог знае што да ми прави фризури - долга коса имам, за стрижење и обично фарбање со моја фарба.. колку да очекувам? :)

3. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Девојки имате искуство со Авангард сакам да одам таму за фарбање :)

4. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.367
    Допаѓања:
    18.589
    Девојки може ли некоја да ми каже колку зимаат за фризура и шминка во студио КОСА во Ново Лисиче, гледав слики на фб сакам да одам кај нив..

5. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    759
    Допаѓања:
    779
    ^^ шминка мислам беше 700-800, а фризура од 800 до 1500 зависи што ќе правиш.

6. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.367
    Допаѓања:
    18.589
    уууф соленко :D јас мислев до кај 1000денари ќе ме фати.. сакав собрана да ми биде, нешто ко растурена пунџа,со виткани праменчиња надоле..
    а случајно да не знаеш цени на студиото Лени? Исто во Ново Лисиче, или да ми препорачаш друго ,асално? :)

7. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    759
    Допаѓања:
    779
    не знам за Лени, јас во Коса се шишам и сум задоволна, шминка и фризура немам правено таму, сестра ми стално иде кај нив и е презадоволна, а и други девојки што биле се задоволни. Цените се тие скоро во сите поприфатливи студија...евентуално да си викнеш шминкерка дома која ќе те направи за 500 денари на пример и уште фризура до кај 800 највише. Има еден дечко во Ново лисиче, незнам кој ми го имаше спомнато дека солидно работи, тука е негде околу кулите или кај што е ројал бургер не сум сигурна распрашај се.

8. ilovecupcake

ilovecupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    77
    Прочитав дека го фалите Мики од фризерското студио 'Сашо и Мики Ексклузив'. Може да ми кажете која цена е шишање? Фала :)

На Kalina.ger му/ѝ се допаѓа ова.
  9. blackred

blackred Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2014
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    11
    Може ли некој да ми каже во Скопјево каде има добар фризер ?која и да е населба не е битно.Значи планирам да се фарбам плава ,некој што се разбира многу поради тоа што самата се имам утнато мал милион пати ,портокалова ми има излезено :tmi: :tmi: :tmi: :tmi:

10. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Да ви кажам мое искуство со фризерскиве студија, долго време си имав мака неможев да си најдам асален фризер, секој пат се шишав кај различен и не бев задоволна, излегував сосема различно од тоа што си имав замислено. Пред едно 2,5-3години , другарка ми предложи заедно да одиме кај една фризерка кај неа во населба, и не очекував ништо посебно , на крај не ми се веруваше дека жената ми ја среди косата дури и подобро од мојата замисла, од тогаш само она се грижи за мојата коса, и за матура шминката и фризурата не ми мрднаа два дена.. несакам да именувам за да не испадне дека правам реклама :)

11. Edie.S

Edie.S Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    395
    Мислам дека беше 300 за кратка, 400 за долга коса (за ова сум сигурна) :)

На ilovecupcake му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lotus-14

Lotus-14 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2014
    Пораки:
    372
    Допаѓања:
    664
    Девојки си имам мака :)
    Сакам промена и се решив за ова на сликава подоле, ама незнам кај кој фризер да го правам. НЕсакам некој да ме упропасти косата ми е многу негувана и слабост. Ве молам за совет и благодарам. :)

Прикачени фајлови:

13. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.685
    Јас ти го препорачувам, Столе, Студио С, кај него немаш утка...

14. Lotus-14

Lotus-14 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2014
    Пораки:
    372
    Допаѓања:
    664
    Не би сакала да се сече мешањето на бои, те замолувам ќе сакаш да ми пишеш број. Фала

15. Cvekjence

Cvekjence Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    201
    Абе женски, гледам дека Сашо и Мики Ексклузив се популарни, ама пред некој ден поминав од кај нив, тоа не е фризерско студио, од надвор е направено ко шупа, значи со спреј пишува на еден лимен отпад сашо и мики ексклузив?!?...што се толку ексклузивни стварно не знам

16. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.142
    Допаѓања:
    81.645
    Препорачајте ми добар фризерски салон во Струмица.
    Ретко се решавам на ваков чекор да менувам фризер во пет до дванаесет, ама за жал принудена сум. САМО да не е преценетиот Даци, кај него моја нога не стапнува.

17. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.863
    Допаѓања:
    24.144
    Мишелке, а овој новиот Студио Меџик познат ти е ? Марјан Петров се вика човекот, како шо гледам добро работи, ама пребукиран е бре. :^)

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Adina

Adina Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    8.016
    Скопјанки Хелп :) Закажав за шминка и фризура за веридбата на 5ти кај Арменд Рамадани,пошо му е близок другар на дечко ми и он запна кј него.. е сега се имам и порано праено кај него,ама онака шишање,фенирање и посекојдневни фризури. Била некоја од вас кј него?? колку сте задоволни?? па и ке ме шминка тој 8) :lol:

19. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Веќе осум години се шишам кај Љупка во Капиштец и за мене е убедливо најдобрата фризерка.. жената си има фат и прави ремек дела. Шишање е 300 денари

20. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.378
    Допаѓања:
    2.650
    Дечкото се вика Влатко и стварно добро шиша,јас стално идам кај него и нема шанси да го сменам.Работеше во студио Дијана до ројал бургер ама сега си отворил свој салон исто тука е негде во близина ама не знам каде точно :worried: Ако знае некој нека ми пише одма.Требаше да се шишам сега пред одмор ама пошто не можев да го најдам ништо од шишањето :D Кога ќе се вратам од одмор морам да го најдам пошто кај друг не планирам да идам :lol: