imas obucen centar hair fashion group obucuvaci se bube in i vesna stefkova studio 501 imaat verifikuvana diploma so ponatamosno vrabotuvanje imate na internet kontakt tel
Може ли некој да ми препорача фризер во Аеродром, по можност во близина на Т.Ц. Бисер или околината. Ми треба некој кој работи со квалитетни фарби за коса.
Ај ве молам препорачајте некое фризерско студио во Аеродром, не многу скапо, за шишање ми треба. Некоја драстична промена не правам, само кога ќе им речам 2см, толку да ми ја скратат. Ова го нагласувам заради трауми од неразбрани фризер/ки.
јас одам на фризер во порта влае(после паркот Делфина во влае...до млечниот ресторан КАТЕРИНА) во фризерското студиот Виола..Таму одиме со мајка ми со години и знаат како да ми ја направат косата ФРИЗ. СТУДИО ВИОЛА Телефон: 02/2039339Адреса: Порта Влае Б1 мез.Град: СКОПЈЕ ..........се надевам дека ќе имате убави искуства
zdravo,jas bi sakala da dobijam predlog za dobar frizer-frizerka vo skopje,sakam da stavam prameni i mi treba profesionalec,imam isprobano nekolku ama me nemaat napraveno kako sto jas.sakam,moze da bide i nekoj poskap samo da me napravi kako sto sakam jas,fala mnogu
Може некоја од Ново Лисиче и околина да ме просветли кај е фризерското студио Коса? Од Ново лисиче сум ама ќорава сум па не сум наишла на нив. Фала
@CrazyOne Коса се наоќа карши Лени фризерското студио. И јас сум од Ново лисиче ама не се шетам многу по населбава па не знам како да ти објаснам. Eве ти слика, кај што е заокружено со црвено таму е Коса. Тука имаше и едно училиште за странски јазици Еј Би Си мислам се викаше ако не се лажам.
@cocopuff Фала многу, ептен ми помогна. Истиот проблем го имам.што ретко шетам по нaселбава па затоа не го бев приметила.
Feminki ke ve molam da mi kazete nekoj frizer vo naselba Aerodrom. Ne mi treba nekoj za specijalna frizura, cisto samo da mi ja skrati kosata. Tnx
Aeродром, нова железничка за тие што прашуваа, девојкава шиша колку ке и кажеш, ми ја израсна косава. Експерт е и за бои. https://www.facebook.com/pages/Frizerski-Salon-LILI/388220381256597?ref=br_rs
Девојки дали сте имале исклуство со некакви апчиња/шампони или било каква техника што помага за побрз раст на косата? И дали сте задоволни, мислам дали се гледа разлика, ефикасност?
Вака: -рицинусово масло, -шишенце пантенол (течност е, во сите аптеки го има), -една жолчка Еднаш или двапати месечно се праи маскава, се меша по пола од рицинусот и пантенолот со една жолчка, се мачка саат време пред бањање на корен, а тоа што ке остане на врвовите. А во шампонот стави едно пакетче издробен б-комплекс, се топи. Солидно расне косата и дава сјај. Малку лошо мириса следниот ден од жолчката, но не е проблем, многу е хранлива маскава.
Девојки некое добро фризерско студио во околината на Охрид/Струга да ми препорачате, значи некоја фризерка што кога ќе и речам да ми скрати 2цм да ми скрати толку а не дупло
devojki mi treba vasa pomos so sega sum se farbala so k'na i ednas omre ama utnato i se prefarbav vo kafeno no sakam vakvaa kakva boja e ova:? dali treba da se vadat prameni ? ne sum tolku iskusna pa ve molam pomos
@Chimera да, на тој Диор мислам. Ќе го ставам бројот тука во темава, затоа што доста луѓе ми го побараа и по порака. Ако се смета за рекламирање нека ме извести модератор. Значи овие се броевите за студиото во Центар, за тоа во Автокоманда има други 3 232 025 3 232 188 076 496 088
Дали знае некој колку е цената за нијансирање во студио Фиторе ( се јавив ми рекоја кога ке појдам ке се договориме),знам дека нијансирањето зависи и од должината и густината на косата,но одприлика би сакала да знам која цена да ја очекувам