https://instagram.com/p/zjxHlvxdCN/ Каде мислите дека ќе ми ја погодат вака? Сакам да се шишам и да ја извиткам ама страв ми е да не ме утнат
Лево од зградата каде што се наоѓаат Custom Pub и Queen продавницата за венчаници. Има големи букви не би требало да го утнеш.
Мене ми треба добра препорака за фризерско студио каде што ќе можат да ме направат од црна плава. Ако некој имал вакво искуство, нека пише.
Мене ми треба добра препорака за фризерско студио каде што ќе можат да ме направат од црна плава. Ако некој имал вакво искуство, нека пише.
Јас бев тегет црна и станав светло кафеава, и да ти кажам права фризерката многу се изненади што ми излезе убава бојата, светла, а не така темно кафеава како што очекуваше, се е до пигментот на влакното. Инаку бев во Бјути Тренд, блиску до средно фискултурно.
Малку касно одговарам ама само ти ја сушат косата, не ти ја исправуваат, па ако ти е виткана ќе ти се опушти веднаш после 2 саати како да не си била ни на фризер. Јас не ја гледам логиката во нивната цена, 400 денари ми се премногу за шишање и фенирање, кога во друг салон ќе ми ја исфенираат за 200 денари.
Znaete li nekoj dobar frizer za sisanje na kosa? Vo blizina na Ramstor,Centar ne podaleku? plis pisete
фризерско студио вог во дебар маало, само убави зборови за нив професионалци во вистинска смисла на зборот
Здраво феминки, мака си мачам со фризериве низ скопје. Најпрво имав шатирана коса со плави прамени и така ја носев со години, меѓутоа сакав да променам несто и решив да се исфарбам медено плава. Мојата фризерка тотално ме утна, прво искочив бела, па ми ставаше некој преливи и на крај ми испадна портокалово - жолта. Бидејќи ми беше ужасна, решив да си ја вратам природната боја, која е светло кафеава(сивкаста) па на таа да вадам прамени и отидов во познато фризерско студио во скопје, каде што платив солидна цена и ме направија темно кафеава со бордо одсјај, накај црно ми мава косата. УЖАС. Ве молам ако можете да ми препорачате добар фризер кој си го знае занаетот. Сакам да си ја вратам косата по старо
@JellenaR Како што пишав погоре, фризерско студио VOGUE, имаат мислам дека 3 или 4 фризери кои супер си ја знаат работата. Фризерското студио се наоѓа во Дебар Маало. Ако сакаш повеќе информации пиши ми. И мене многу пати ме заебале други „познати“ фризери ама од кај овие никогаш не сум излегла незадоволна.
Hair Vip Studio II - ТЦ Бисер, јас сум презадоволна, правев комбинација од омбре и сомбре, сега и некоја понуда има на купинапопуст
Препорака за добар фризер во Скопје за виткана коса? Сакам некој кој ќе знае да ми ја исече за да одговара на формата на лицето.фала