Фризерско студио

Discussion in 'Коса' started by natali25, Nov 30, 2009.

1. jloves

jloves Истакнат член

Јас вчера бев во Диор во Центар.Девојката се вика Лиле имала 10 години искуство,од Диор во автокоманда сега тука дошла да работи.Премногу добро ми ја изми косата,тоа многу му се допадна..порано имам идено на места каде што еднаш ќе ти стави шампон и набрзинка ќе те затрла..Девојкава добро го измасира скалпот..морав ова да го пишам,не е некоја голема работа ама мене посебно ми се допадна тоа:rofl:Ми се допадна како ме ишиша исто така..и многу ме тинтраше..некои склет ги фаќа,ги нервира кога некој споро ги работи,мене ми се допадна тоа..Одлично место,би се вратила пак(y)

resenska and mims-89 like this.
  2. Femin4e.mk

Femin4e.mk Истакнат член

Да ве прашам за студиото Диор во Центар, колку дена однапред закажувате за термин? или пак воопшто не закажувате и идете на лице место и си чекате ред? Во среда сум на свадба па ме интересира дали би можела да најдам термин или ептен е фул (дека нели Dior е во прашање не некое обично студио).

3. jloves

jloves Истакнат член

Се закажува..Можеш од денес за денес,но за секој случај закажи си еден ден претходно

Femin4e.mk likes this.
  4. resenska

resenska Популарен член

a kolku zema za sisanje ?

Femin4e.mk likes this.
  5. resenska

resenska Популарен член

pred 1 ipol bev vo dadar kaj eden i sakav samo vrvovite da mi gi skrati i toj vika seeddi jas tebe da te isisam i ja mu se prepustiv od golga kosa do polovina me isisa vo pod rameni iskreno ubavo mi e ali mi neddostasuva repceto

6. resenska

resenska Популарен член

za leto kratka kosa e dobro i kosa do 12 cm pod ramnenja

7. jloves

jloves Истакнат член

250 mienje so sisanje..bez feniranje znaci..a 150 e oblikuvanje

8. kjukli

kjukli Форумски идол

Бројче во Лп да закажам :D

9. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

И јас сум задоволна од Диор во Центар. Одамна се немав шишано таму, не памтам дали некогаш ме утнале.
    Фризурата ми е многу едноставна - long bob како на Emma Stone, со шишки на страна.

Отсекогаш носам шишки и малку се карактеристични, па се плашам од крајниот резултат, без разлика што, да речеме, цел живот ме шишала истата девојка. :)
    Овој пат прекрасно испаднаа - лелеави и со средна должина, баш како што сакав.
    Девојката беше пријателски настроена, муабетлива и експресна во работата. Завршив за неполни 40 минути. Не ми остана во памет името, најверојатно беше Маја, нешто такво ми се мота во глава, навистина не знам.
    Ако повторно не ја начекам мојата фризерка, би одела пак кај нив, ми се допадна услугата.

kala21 and kjukli like this.
  10. slimsblue

slimsblue Истакнат член

Дечки може некој да ми објасниточно кај се наоѓа ова јуник студиово на говорко?

11. Flam

Flam Истакнат член

Сакам да ја осветлам косава, па препорачајтеми некое фризерско студио во скопје каде ќе ми е направат како што сакам

12. GuessWoman

GuessWoman Нов член

Devojki,sakam da mi predlozite koi frizerki saloni vo Skopje se onaka stvarno dobri deka sakam da se farbam ama ne sakam da mi napravat greska,znaci cenata ne mi e bitna samo me interesira kaj Dadar dali dobro rabotat ili vo Dior vo Avtokomanda? Fala odnapred,cekam odgovori :)

13. CHANEL05

CHANEL05 Активен член

Кај Арменд, барем мене многу ми го пофалиле иако не сум била :)

14. rainbowec

rainbowec Популарен член

Ваљда е соодветно прашањево за темава: дали знаете некое фризерско студио или некој што знае да праи добри фризури со плетенки?
    Ќе ми треба за летово на свадба сум па секој предлог е добредојден ( и отприлика колку би коштало ако знаете).

15. kala21

kala21 Популарен член

Диор во Автокоманда,девојчето Лиде мислам дека се вика за две свадби бев таму и задоволна сум не беа некои којзнае какви фризури ама мислам дека е мајстор за плетенки.Цената не ми текнува:)

16. Kimora

Kimora Популарен член

Може ли некој да ми препорача фризер во Скопје ,кој знае да убаво да ми ја осветли косата како на сликава.

17. Kly

Kly Нов член

Zdravo devojki :) Veke dolgo vreme razmisluvam za osvetluvanje na mojata kosa no nikako da dojdam do preporaka kaj nekoj frizer koj navistina e dobar?(fingers)Poveke bi odela i na ovaa opcija pa ve molam ako znaete nekoj koj sto bi mozhel da napravi da ne zhalam podocna hahah napisete preporaki, fala mnoguuu ke mi bide od pomosh :) p.s received_658825387581304~2.jpg zboruvam za nekoe frizersko studio vo Skopje :D

18. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Одев долго време во Култ во Лептокарија и ептен сум задоволна ама пошто живеам во Ѓорче некако ми е отпатно па сега ќе почнам да идам кај Вики зашто и така и така ја пуштам косата па нема да имам проблем околу формата :)

19. Elissa

Elissa Форумски идол

Последниот пат бев кај една фризерка ме шишаше и на крај вика а сакаш ли да те исфенирам, и се гледам јас мокра во косата на човек не личам. Па викам секако мора да ме исушиш нема да одам мокра надвор и нели треба да видиме на крај што потшишале. Ужасни се и одвартни, нека ја направат цената како што мислат а не да ти каже 250 шишање 150 обликување, па кажи 400 денари дека е шишањето и среди го човек како што треба.
    Ова страшно ме иритира, направи си цена и сакам да платам и како човек да излезам од шишање а не да бегам накај дома за да не ме сретне некој, како на пример од Диор кога бегав, (мене два пати ме имат шишано, катастрофа).

x.Daisy.x, realGirl and Candid like this.
  20. white.kitten

white.kitten Истакнат член

Некој до сега се има фарбано во Диор и дали сте задоволни?