Изгледа, може јас во првите муштерии сум била , а пред некоја година Давор ме шишаше и исто не ми се допадна, а другарките со кои што бев беа задоволни од нивните фризури.
Девојки ќе може да ми препорачате некој фризер во Скопје кој знае да направи убаво омбре на црна коса како на сликиве и колку би ме чинело за коса до половината?
http://grouper.mk/skopje/deal/sisanje-tretman-mona-city-fashion некој да не има искуство во ова фризерско студио?
Епа вака сакам да си направа омбре на косата ама со сина и лила боја. Потребен ми е човек кој што се рабира во бои и има искуство во фарбање на коса со ваква необична боја и правење на добро омбре. Еве каква боја имам замислено Секако сево ова во омбре стил. Имам кафена коса и ја немам фарбано до сега. Ве молам препорачајте ми салон каде што ствајно ќе ми ја направат убава косата но по нормална цена. (односно да не ми наплатат 1500 ден или нешто сл)
Мене во Диор па ич не ми се свиѓа, последниот пат многу малце ме потшиша, ја сакав повеќе, пошто не си ја трпам косата кога ќе фати топлово. И не ме ни праша додуша вака сакаш, така сакаш. Степен ќе праиме? И толку, на крај ни со огледалцето не ми покажа каква ми е од позади. Денес си се шишав пак во Кисела Вода, Ла белеца, некое ново студио, и многу убаво ми ја среди косата, мислам ја си се свиѓам, ми ја изми убаво и внимателно, ми направи убаво степенче и шишки.
здраво девојки би сакала да ми предложите фризерско студио во кисела вода или по можност фризерка што би дошла дома,за моја познаничка прави крштевка за малата па нема да има многу време
Девојки ај ќе ве замолам да ми препорачате добар проверен фризер во Битола што знае убаво да фарба, некој што е искусен бидејќи немам доверба за стрижење а камоли за фарбање
Za vo Kavadarci mozam da go preporacam styling studio trezor Malku cenite im se povisoki od drugite kozmeticki ili flizerski saloni no najdobri se vo tikvesijata.
За во случај да не ти поминала свадбата Studio S - Столе се вика фризерот има нормални цени и прекрасни фризури прави. Мене ме среди за мојата свадбата. Баш како што сакав, напред подигната позади лежерна плетенка... Ако си заинтересирана ќе ти дадам повеќе инфо
Феминки дали сте слушнале за некоја фризерка Вики во Кисела Вода. Ми ја препорачуваат дека ептен ја бива за фризури, па некој да не имал искуство кај неа?
Искрено не му ги знам цените затоа што јас како редовна имам некој попуст таму ама слободно јавете се прашајте си 2600155
1500 ден земаат само за омбре со плава боја, а на тоа кога ќе додадеш таква фарба каква што сакаш ќе ти се фати многу повеќе од 1500. Не верувам дека имаш шанси за помалку од 1500 да го направиш ова.