Девојки знаете ли некое фризерско студио каде што фризура со надградба, али без да се купи туку после тоа се враќа? Во hair vip studio видов можат, и многу ми се свиѓа како работат ама немаат црна боја на надградба Јас не ни сакам ништо посебно да се направи, туку само да биде долга и густа косата, и после тоа да ми ја извиткаат нежно, брановидно. Без сарми такви. Ај ве молам ако сте задоволни од негде или знаете дека има да ми кажете, битно ми е стварно
Feminki dali ima nekoja informacija za salonot Perfekt ? Dali se profesionalci ? Dali se dobri ? Ima popust za ombre i bronde pa sakav da prasam pred da otidam tamu , ve molam za pomos
Каде вие се шишате? Предложете ми добар фризерски салон. До сега никој не ме погодил на шишање па не сум шишана со месеци за да не ме утнат повторно. Во околината на Скопје, цена и точно место каде се наоѓа. ))))))
Фризерско студио дарон во Ново Лисиче е кај макпетрол бензинската малку е поскап 500 миење, шишање и фенирање ама ептен добро работи дечкото и строго со закажување. Сум се шишала на многу места ама овде ме нема утнато.
@jagoda1979 па зависи што сакаш, иначе не е како кај Сандра ептен евтино ама нормални цени има а пред се работи со предобри продукти. Пр. фенирање 250 денари ама ми држи цела недела што на никој не му успеало, исто за фарбање ептен ја бива ама тоа не сум правела треба да прашаш
И мене ме интересира цената на шишање во Диор-Центар, во Диор-Автокомадна знам шишање и миење е 200денари, ако знае некоја нека пише цена за центар и од која фризерка таму се задоволни ? Фала Ви однапред.
Еве и јас дигам два прста за девојчево,не се секавам на името,со долга плава коса е,пред неполна година отидов неколку пати,и потврдувам дека е мајстор,доста вешта и брза.. За шишање незнам,ама за фарбање и фенирање