Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фризерско студио

Дискусија во 'Коса' започната од natali25, 30 ноември 2009.

1. Discovery

Discovery Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    228
    Девојки некоја искуство со hair vip
    studio 2 во бисер? За бајалаж ми е ]:)

2. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.654
    Допаѓања:
    8.558
    Еве на претходната страна има пишано.
    Јас лично не сум била, ама има една девојка што нон стоп ја манијачам на инста :D косата и е прекрасна, и случајно открив дека оди баш во студиово и имаше искометирано на слика фризерот или па газдата не сум сигурна, и така дознав. Косата нон стоп ја фарба ја витка таму а каква и е здрава се чудам како така :)

На Veki4kaa и Discovery им се допаѓа ова.
  3. Discovery

Discovery Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    228
    Баш сега пишував со девојчето таму што работи, ама ми вика од 2000-2500 денари. Многу ми се виде некако бе :worried:

4. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    И после зошто избегнувам фризерски салони.. Еве зошто. Зошто секој втор станал фризер и зошто секој трет е полн со страшна некултура. Каде не ги бидува за ништо, па уште наплаќаат една минимална плата за обично фарбање, уште и се однесуваат толку лошо и некултурно со потенцијални клиенти.
    http://forum.femina.mk/threads/Смешни-слики.305/page-331
    Сликава нормално не е моја, постирана е на форумов и затоа вака ја споделив.

5. LadyMary92

LadyMary92 Нов член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Здраво девојки нова сум на форумов,дали можете да ми препорачате добро фризерско студио во Кавадарци? Сакам да направам балајаџ нијансирање и се двоимев помеѓу двајца фризери во кавадарци едниот веќе работи 10 години(џет сет)но е многу скап и искрено одат само возрасни жени,а другиот е прилично ефтин но работи само 1 година или така нешто и нијсирањето му е околу 1700-2000 денари се вика Александар Миндев (росано ферети) има некој искуство со нив? :)

6. Bile-bibi

Bile-bibi Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Здраво девојки сакам да го споделам моето искуство со Студио Финисимо
    Случајно на поминување го забележав и влегов Студио Финисимо на Партизанска - Симпо карши Неуромедика односно до Тринити. Ново отворено е пред некој месец, дека живеам во близина сега го забележав...
    Од услугата и од квалитетот на изработка сум ептен презадоволна ме погодија баш како што сакам, а да и цените им се приступачни и не се набилдани за разлика од другите фризерски салони во овој дел на градот кај кој во поголемиот дел сум била... Во разговор со девојките што работат разбрав дека имаат 10тина години искуство со фризерајот и си ја знаат работата на што се должи квалитетот во изработеното...
    Јас сум презадоволна :)

7. ModernMuse

ModernMuse Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    504
    Правела ли некоја од вас балајаж во некое студио во Скопје да ни даде препорака? Дали знаете некој што добро го прави?

8. s&s

s&s Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2015
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    1.066
    Hair vip studio или кај Столе - Studio S, немаш утка :)

На mssuniquee и ModernMuse им се допаѓа ова.
  9. ModernMuse

ModernMuse Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    504
    Можеш ли да ми пишеш локација? Не сум слушнала ни за едното ни за другото:?::lol:

10. s&s

s&s Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2015
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    1.066
    Пиши ми лп, ќе ти објаснам :)

11. mice83

mice83 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2013
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    51
    Девојќи да ве прашам дали некој знае ЏОРЏ дечкото што шишаше кај Дадар каде работи сега,ми рекоа дека веке не работи таму.Или ако има број некој од него.Сега работела некоја Весна таму,и некој од вас ако има искуство со нејзе ако може да споделите.
    Фала однапред

На ines.h му/ѝ се допаѓа ова.
  12. LadyMary92

LadyMary92 Нов член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Девојки да споделам искуство за во Кавадарци,правев балајаж во Styling Studio Rosanno Feretti кај Александар Миндев и дечкото е вистински професионалец,вредеше за сите пари.Сега за викенди ќе си доаѓам почесто во Кавадарци да ме средува за преку работната недела ^_^

13. frosyGrc

frosyGrc Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2015
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.886
    Ова е евтино...мене ми бараат 3500 за да ми напраат омбре на боб фризура, а замислете да ми е долга...дај стварно препорачајте некој фризер во Скппје, асален за нормална цифра...изгорена сум после 2 неуспешни омбре обиди

На SAMIRA и OmniaVanitas им се допаѓа ова.
  14. LadyMary92

LadyMary92 Нов член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2

На mice83 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. LadyMary92

LadyMary92 Нов член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Повеќе ви се исплаќа да отидете до внатрешноста на македонија пример кавадарци,да завршите работа на фризер и да се вратите во скопје. ;)

На frosyGrc му/ѝ се допаѓа ова.
  16. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
    За балајаж до некаде цените околу и над 1000 да речеме им се нормални за ова врста на нијансирање зашто користат 3-4 нијанси на фарби (а едно фарбање на фризер со нивна фарба е околу 400 денари, зависи од местото) и барем мене ми ги наплатија според бројот на фолиите. Сепак зависи и од должина и од тоа колку нијанси користи. А тие што се како повеќе "познати" стварно знаат да си набијат цени.

17. Sireni

Sireni Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2015
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    48
    Здраво ај некое искуство за студио Авангард спроти Рамстор во центар.дали имате искуство и колку би коштало шатирање .

18. frosyGrc

frosyGrc Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2015
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.886
    Јас се имам шишано и фарбано само кај нив, соленки се, ама професионални се ептен

На Sireni му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.867
    Допаѓања:
    5.207
    Некоја има искуство со Hairmony во Аеродром? Сакам да се шишам кратко, па важно ми е дали сте задоволни и која е цената. :)

20. mari4e.19oo

mari4e.19oo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2014
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    11
    дали некој правел кератинско исправување во перфект? гледам имаат понуда на групер ?