Во Капиштец е, ако сакаш да ти дадам контакт телефон да ти објасни подобро, бидејќи не знам точно кај беше за да ти кажам
Девојки, на "Купинапопуст.мк" има ваучер на Hair vip studio за омбре во вредност од 800 денари. Читам тука пофални зборови за студиово, па да споделам, можеби има некоја заинтересирана.
Ако може некоја девојка да ми препорачи добро студио во околината на центаро за виткање на коса или за брановидна со преса? И цена ако знае
Некој да ми препорача фризерско студио во Скопје, во близина на Аеродром, но по можност 200-250 денари да земаат за стрижење??? Фала
Девојки дали знаете кој е добар фризер/стилист за машка фризура? Ми треба некој 100% добар,вереников ми е малку пребирлив
Здраво девојки, Ве молам за искуство и за следниов фризер https://www.facebook.com/DARON-1501024646839042/ сакам да најдам некој креативен фризер во околина на Аеродром, така што доколку имате друг предлог Ве молам пишете. Под креативен подразбирам да има идеа за фарбање, за интересно и модерно шишање (затоа што обично ми е кратка косата) и нормално да знае што ќе ми стои ... Благодарам! Ви посакувам убав ден!
Skoro bev da pravam balajaz.. Mnogu losho. Izlegov so nekoi tochki na edna strana na glavata,bojata na povekjeto prameni kako presechena ,kako so granica vo odnos na prirodnata i plus oblekata mi beshe na mesta izgorena od bojata.Ne bi otishla ushte ednash za farbanje.
Дечкото од Дарон одлично работи, стварно го бива. Мислам дека 500 денари зема за шишанje ама ке те среди одлично. Бев каj него во претходниот салон каj што работеше, ме фарбаше, баш ми jа погоди моjaта боja на коса. Е малку поскап ама вреди за парите
И jас често го маниjaчам што на фб , што од прозор Баш ако одиш сподели како си задоволна @An-na П.с мислам дека и @Annath одеше каj. Дарон. Ако сум грешка извини