Девојки, дали сте слушнале за Фризерско студио „ПЕРФЕКТ“ и дали имате некое искуство? Бидејќи гледам дека на kupinapopust.mk имаат попуст за бронде или омбре. Студиото се наоѓа во Капиштец. http://sitepopusti.mk/kupinapopust/...-tehnika-tretman-za-kosa-fenirane-Skopje.html
Од срце го препорачувам, супер работи дечкото. Одлично ме среди, а јас сум ептен пребирлива кога е фризер во прашање. Послушен е многу, во смисла, колку сакаш толку ќе скрати. И раце одврзани да му дадеш, и за боја и за форма, ептен ќе ти погоди
катастрофа, лично јас се зезнав од групер купон купив, мало е, прљаво, тетката старомодна, девојчето почетник. купив кератински третман тотално неуспешен.
Некој да сподели искуство со Дадар фризерското студио во врска со нијансирање на косата? Гледам има купон на попуст
добро има ли во Велес асален фризер/ка која ќе ме ошиша како што треба и како што сакам? до сега кај што сум била нигде не ми се свиѓа како сум испаднала од таму
Препорака за фризер за вакво нешто ако имал некој искуство? П.С. Не за бојата, туку за дизајнот на андркатот.
Дали знаете која цена е за фарбање во Hair Vip Studio? На фб гледам дека убаво ги фарбаат, ама не ја знам ценава па не ми се оди така. Конкретно ме интересира која е цената за Olaplex третманот.
Pred nekoj den vo Moe Studio Dadar, i ednata frizerka imashe ista vakva frizura Probaj nema da utnes!
Девојки за фризури фарбања и шишање признавам само Мое студио Дадар, и во Хром маалска фризерка али толку добро фенира и шиша и тоа брзо тоа е чудо! Иначе кај Бубе една моја другарка ја утнас скрос па мораше кратко да се шиша!
Ov Една другарка правеше слично вакво пред некој ден во Hairdo салон ... Ептен добро изгледаше... Еве фб https://www.facebook.com/Hairdo-Salon-303212693216506/?fref=ts
Инаку за Hair Vip Studio во Аеродром имав вакво искуство: се договорив во недела да дојде да ми направи фризура за свадба. Прво каснеше девојката, после тоа ми објаснување колку лошо ми била шишана и дека на ништо не ми личела косата, фризурата беше на мое барање- само да ми ја навитка со покрупни лабави локни да биде како сликата доле ... ме заврши за 20 минути и на крај ми стави лак за коса Тафт . Фризурата ми траеше само 1 саат и ми наплати 1000 денари. Разбирам дека треба да ми наплати што специјално дошла во недела за мене, ама 1000 е премногу за мн малку работа и Тафт лак за коса и згора на тоа што на ништо не личев за еден саат. Па другарка да си викнев повеќе внимание ќе ми посветеше а секако ќе користев Тафт
Zdravo devojki sakam da prasam da ne ima slucajno nekoja od vas sto bila vo studio Perfekt , bidejki ima na gruper nijansiranje za 500 den , i nzz dali da odam posto pogore procitav edna clenka pisa deka se katastrofa ama ona bila za keratinski tretman. Me interesira za nijansiranje konkretno dali znae nekoj. Kuponot mi e kupen ama se mislam dali da odam