800 ден за миење и шишање?!?!o Машала.... Па колку и да е добар фризерот не можам да ја сварам ценава. Некако Ту мач.... Јас во понедленикот бев во Соник- Соња. Миење, шишање и фенирање 500 денари. Дадов 500че ама Соња ме шишаше, скроз ми се посвети и најбитно ми направи фризурче што можам дома сама да си го одржувам без проблем.
Zdravo imam eden problem ako nekoj znae neka mi kaze sto da koristam. Imav kadrava kosa sega pocnuva da mi se ipravuva suva mi e i mnogu mi opagja ke mi predlozite li nekoj regenerator i sampon da si ja povratam mojata kosa. Nema sto uste ne probav
Izvinite ja utnav temata na pogresno mesto su pisala sega vidov se izvinuvam . Ako pak nekoj znae neka pise
Добро студио во Скопје што си ја знае работата? Ми треба да бидат одлични за шишање, но важна е и услужливоста
Unique на игор говорко во беверли,алур кај маја во центар спроти градежен..со нив имам искуство и се стварно мајстори
Сакам да правам белијаж, али на место каде што стварно знаат добро да го направат. Не сакам да бидам како шатирана од 90тите. Предлог студио и колку би ме чинело?
Знае некој колку е шишање во Алур? Allure studio Гледам дека се спонзори во Unique списанието и убави фризури прават, ама за шишање немам информација. Потребна ми е промена на фризура, под итно
Сега јас можам да ти одговорам Се правев пред околу 3 недели, и задоволна сум. Работат со квалитетни прозводи, се на Ревлон. Јас сакав балајаж, прво ми ги правеше прамените со бланш, со фолија, потоа стандард треба да чекаш да ти фати бојата, јас дека сакав поплави да ми бидат околу 1 саат седев, потоа ми стави, прелив за тонирање и ми испаднаа сиви, баш како што сакав. Единствено преливот паѓа со миење на косата, па сега сивата боја ми е скоро падната, ама ништо страшно, можеш и дома да си купиш и да си ставиш повторно.
Сакам да се правам белијаж, каде би ми препорачале? Не сакам да испаднам како шатирана од 90тите. И пишете каде се наоѓа студиото и која е цената.