правеше позначајна промена во Дарон? имаш искуство и за шишање таму? ја сакам да ја осветлам косата и после третманот малку потскратам па се мислам меѓу Дарон, Вип и Студио С. фала однапред.
Здраво, Да сподели некој искуство со Дадар фризерско студио во врска со нијансирање на косата? Гледам има купон на Групер
Препорака за фризерка за фарбање со моја фарба до кај 200 денариоколу Маџари,Автокоманда?Јас се шишам во Диор ама прескапо ми е да ме фарбаат таму 400 денари со моја фарба.
Не сум платила 400 последен пат дома сама се фарбавај ако можеш прашај ја мајка ти колку е во Центар,зарем различни цени имаат
Ќе може ли да ми препорачате некое фризерско студио за фризура за на свадба, не многу скапо, во Аеродром, доколку е во околина на Капитол или Бисер би било идеално Фала
Дали некоја била во Hair Vip Studio 2? На фб гледам дека многу убаво ги фарбаат и шишаат, ама не знам која цена им е. И ако била некоја како е задоволна?
Во Hair Vip Studio шишање е 500 , а фарбање не знам. Па би требало да е толку и во Hair Vip Studio 2.