Дечки да споделам искуство за нијансирање кај Дадар. Се одлучивме со две другарки да одиме со купоните од групер и сакавме балајаж. После 45 минутно чекање,затоа што фризерката каснеше,ајде почна. Едната другарка од смеѓо девојче,ја направи со триста други нијанси дури шарена и беше косата,можење да се најдат и црвени и бели прамени,беше едноставно лошо. Другата другарка е темно кафеава,и неа ја направи со една јака жолта боја а и го остави црниот корен,и изгледаше како да била цела жолта фарбана па и паднала бојата.... Искрено многу цигански и многу ефтино изгледаше. Девојчето наредниот ден се префарба. Јас најдобро поминав. Косата ми е многу црна,сакав да има прамени чоколадо и лешник боја. Чоколадо бојата ми ја погоди,ама тоа што требаше да е лешник и кај мене е жолто Со колор шампон ја средив и многу ја засакав,сега не сакам да падне. Ама мој совет е дека можеби другите работи им се добри не знам стварно,ама конкретно за нијансирање НЕ затоа што не ги знаат техниките.Тоа нас што ни го направија е едно обично шатирање,не е ни одблиску тоа ние што го замислувавме.Исто така не бидете изненадени ако заборавиле да ве запишат,затоа што се страшно неорганизирани во тој поглед и ние кога бевме имаше 3 термини кои заборавиле да ги запишат а имаше и некои водителки кои многу се брзаа и настана таков хаос,што ние таму бевме 11-16 часот
Може каснам ама еве да ти одговорам ако уште не си била. За балајаж зема од 3000-6000 денари. Дечкото работи многу убаво. Кога се работи за фризер јас сум доста скептична и пребирлива. А и доста коса имам. Мене ми правеше балајаж. Ептен сум задоволна. Јас кога бев имаше уште една. Ама и она добро работи. Може да напоменеш дека си за кај него.
Kolku e sisanje vo dior vo centar i preporacajte dobar frizer za sisanje? I ako znaete broj za kontakt da takazam terminnn Plissss itno eeee!
Да. Е има и 400 ден, незнам што е тоа. Пишува шишање, облик и миење. Јас сум била само еднаш, мајка ми оди релативно редовно. Секогаш ја мијат, шишаат и фенираат за 250. Ама она има куса коса, не и прават некои посебни фризури.
Веќе некое време се шишам во салон 501. Цените им се малку терсене и варираат според должината и квалитетот на косата, ама од услугата сум презадоволна. Ми даваат и совети за како да си ја негувам и одржувам косата додека ме шишаат и многу повеќе ми се допаѓаат од Диор. Поскап им е ценовникот, ама вреди.
Aj ve molam za iskustvo za sashka kuzmanovska od studio ARTISTICO, za shisanje, farabanje i cenite kako se dvizat
Препорачајте кај која фризерка да си закажам за шишање во Диор- автокоманда , досега бев кај Ане ама сакам да ја сменам.
Некој да сподели искуство со студио Авангард во Автокоманда, за балајаж ми треба, дали се добри и цена од прилика ?
Сликава ми е симната од фб мислам дека, ама незнам од кое студио, многу ми се свига како е нашминкана и како и е направена косата на девојката, дали некој можеби знае од кој фризерски салон е?
Devojki Ve molam spodelete iskustvo od studio 501, kaj Vesna.. Dali samo taa raboti ? Mi treba konkretno strizenje. I dali mozebi znaeto koja e cenata?? Isto taka gledam pozitivni komentari za studio Dior, Centar. Dali moze da mi kazete konkretno od koja frizerka ste najzadovolni ?? Blagodaram
Za 501 neznam Ja bev vo dior vo centar 250 den. E sisanje mnogu dobra profesionalna usluga imat super prezadovolna mene mi zakaza kaj Kate se vikase frizerkava 3 23 21 88
Дали некој има искуство со сандра ексклузив, гледам на групер имаат понуда за омбре сакам да правам па дали има некој правено тамо, како е задоволен ?