па таа е, еднаш по грешка кај неа ме пишале, божеееееееее саат и јаче ме шишаше а за тоа као ме скрати не ми се коментира
Да ми препорачате некое студио каде што прават поевтини свадбарски фризури,до кај 500-600 денари.Не планирам нешто комплицирано,полабава пунџа на страна. Вака нешто
Препорачајте ми некој фризерски салон во Битола, кај што се сигурно нема да ме утант. Прв пат ќе ја фарбам косата. Вака нешто сакам да се направам
во право си за сандра стварно се ужасни после миење и шишање ко залепена ми е косата, а за депилацијата да не зборам една бабетина таму депилира ке ме помине неколку пати доле на нозете и ми вика да не сакаш ламбичка да видиш да не имаш влакна и и викам може и она се смееше и не ми даде и се гледам после дома имам делови буквално со влакна што не се допрени, срамота!
Јас сум многу задоволна од дечкото. Спојлер Никако името да му го запамтам Оставам на него, колку и како да ме ишиша.
@Kitten Според мое последно сознание, директна информација од нив e вака: Со четка 350, со преса 400, таласи 600
Епа значи истата цена си е од јуни, може сум утка и тогаш било 350 со четка. Јас правев со преса, 400 платив.
Препорачајте некој фризер во Аеродром.. нова сум во населбава и незнам кој работи добро. Ми треба за фенирање..
јас се фенирам во Be you ... во ред работат косата ми држи и мислам дека и во Недела работат ... https://www.facebook.com/Be-You-Frizersko-Studio-191806899662/?fref=ts