Го видовна ФБ и ми се допаѓа како работи. Цената 500 ден за шишање ми е ептен прифатлива, ама мене ме интересира цена за омбре/сомбре ?!?... Косата ми е до раменици...
Зошто Бојан не е пријатен? Во смисла, однос со клиенти или? Баш разгледував каде да се шишам и мислев кај него да одам, ама не познавам никој што бил кај него.
Па така некако, најубаво оди ако мислиш стварно убаво шиша дечкото, па ќе видиш може нема врска, да не оговарам сега тука
Дечки јас само што се фарбав babylights кај столе студио с , преедобро искочи а бев скептична хаха. Го препорачувам
Дечки кажете некое студио за виткање коса ми треба, знам дека не е нешто тешко ама ете студио од кое што сте задоволни
Девојки не можам да го најдам мислењето,од кои фризерки бевте задоволни во Диор Центар да закажам шишање?
Некој фризер да препорачате во Тафталиџе I или Лептокарија, да шиша убаво и да не е скап ) . Мојата фризерка ми е супер, 150 ден и е миење, шишање и обликување, ама бидејќи за некој месец ќе се селам, сакам да имам некој фризер во близина!
najlos salon za strizenje e contesa vo stip kako prvo nivoto na koltura mu e na nula a kako vtoro voopsto ne strizat dobroo kosata mi ja unistija a za farbajne pa da ne zboruvam protokalova mi ja napravija kosava
За Перфект имам читано на претходните страни дека биле за никаде.... Јас лично немам искуство со нив, но сакав да искористам со ваучер за фарабње или некој третман и баш ме предомислија членкиве....
За Дадар многу се разочарав. Тимот на фризери му е цел променет. Не знам како ги одржува јавните личности со така неспособни луѓе.
КАТАСТРОФА СЕ, ДВА СТОЛА И 2 2 ДВА ПРОСТОР И ЕДен мијалник прљав. крш искуство, исто од групер купив купон за кератински третман.