Може касно одговарам, ама може ќе ти послужи. Јас гласам за Дарон. Сум била и во двете, Коса не ме воодушеви нешто посебно, меѓутоа Дарко е супер, многу добро ме ишиша, планирам и нијансирање кај него да правам. Викаат дека за тоа е експерт, па ќе видиме.
Благодарам за споделеното искуство. А за шишање во Дарон има друг што шиша или само Дарко е, треба ли да нагласам кога ќе закажам? Колку е шишање?
500 денари шишање. Има уште една девојка, не знам дали шиша. Јас секогаш нагласувам дека сакам Дарко да ме шиша.
пред една година беше 400, мислам дека и сега е толку, бидејќи цените и се поефтини од центар, а и мислам дека многу подобро е девојчето во бисер, отколку тие во центар.
Женски..ве мoлaм зa инфo..дaли кaј Стoле вo Студиo С требa кoгa ќе зaкaжувaм требa дa нaглaсaм декa сaкaм кaј негo или тoa се пoдрaзбирa? Инaку..дo сегa oдев вo hair vip studio вo бисер..aмa нa мoе гoлемo рaзoчaрувaње веќе не рaбoти..не знaм зoштo oдличнo беше девoјчетo и супер и oдеше..нo кaкo и дa е...ќе oдaм кaј Стoле и ќе спoделaм искуствo..
Глупаво прашање, колку пари е по Скопскиве фризерски салони рамнење на шишки? И препорака на добро студио кај што шишаат убаво шишки ? Благодарности
Ne bi ti go preporacala so godini odev kaj nego ama sega ceni do plafon a ne nudi nisto, hairdo e vrv i mn podobra opcija profesionalnost so ok ceni
Lugje...ovie dva dena doziveav saga po skopskive frizerski studija..kaj Stole uzas..podobro i da ne otidev. Od pocetnata zamisla za balayage dobiv portokalovi prameni vo kombinacija so beli pregoreni..plus tocki od preslikan blans po cela glava. Edinstveno sisanjeto ne e loso. Za salonot i za nehigienata ic da zboram.. pajazini, prasina i kosa na site strani, stari, necisti i poluraspadnati cetki..Cenata razumna 1500 den..no vo odnos na rezultatot i toa e mnogu..So ogled na katastrofalniot rezultat denes morase na korekcija...mi go preporacaa 501 ( kaj Stole so ogled na iskustvoto samo poloso ke bese)..vo 501 daleku podobro..me opravija kolku sto mozese..novi prameni i preliv..sostojbata e podobra no ne e toa sto trebase da bide..i tamu nema da se vratam, za ona sto go rabotat se precenile i so cenite se plafon..3800 den za pola kosa folii i preliv...se na se cel grad poln frizeri koi ili se priuceni i vrska nemaat ili se preceneti.. I pak ke kazam..epten mi e krivo za Hair vip studio 2, na Fatka ovie mozat voda da i nosat..priroden talent, steta sto zatvori..
Кисела вода месарница Пепи или пред Тинексот во Кисела Вода кога возиш за накај последна 24 бензиската Макпетрол ја поминуваш и првата уличка десно што те сретнува.