Девојки од Прилеп! Имате препорака за добар фризер/ка во градов. Ми треба за фризура конкретно, некоја помодерна да знае да прави не со сарми на глави ако имате некој предлог пишете.
Може ли да ми кажеш како е со цени во Hairdo, за шишање конкретно. Сакам да ја скратам косата од долга до релативно кратка па не ми се оди било каде. Фала ти однапред
За шишање 500, а за нијансирање мене ми рече дека ќе ме чини околу 3000 - 3500. Најдобро е да се јавиш да прашаш. Јас сеуште не сум правела нијансирање, планирам следниот месец.
Препорачајте некој фин салон за шишање околу Карпош 2 - Карпош 3? Ми треба само за шишање врвови, наједноставно рамно. Не можам да дојдам до слободен термин кај мојата фризерка заради матурите се пребукирани, а мене очајно ми треба шишање.
Имам долга коса и тоа бајаги долга сакам да одам кај некој добар фризер што би проценил што би ми одговарало како би ми стоело совет некој и нормално да е професионалец.Сакам да сменам предолго ми е вака па да не речам монотона.Цената небитна
Sakam da zakazam sisanje vo dior centar kaj koja frizerka bi mi preporacale Lile,Maja ili Irena? Itno mi e ve molam predlozete mi Fala odnapred
Со полна одговорност го препорачувам Адо. За мене подобар фризер од него не постои...се шишам кај него уште кога работеше во Буњаковец у Панаж. Одличен !