Девојки ми треба фризерско студио кое знае да направи добар омбре. А воедно и ни правела неколку третмани за сува коса. Сакам да ја доизраснам и освежам косата.
Женски, каде можам да одам убаво да ме ишатираат или да ми направат она балајаж како и да се вика, ама убаво, а да не биде премногу скапо? Некоја препорака? Фала однапред
Дечки кај да го најдам тој салон Скопје_ Кај се наоѓа точно и бројче или фб страна ако имате да ми пратете. Фала ви
Девојки ми треба фризерско студио тука во Скопје, некое кое што шминка и прави фризури, нешто така поскромно, до кај 600денари да е, ми треба за на 24.06. Ве молам ако знаете некој, пишете ми бројче или пратете ми линк. Ви благодарам однапред..
Јас правев балајаж кај Столе студио С и не сум задоволна баш. Ми ја исфарба целата коса освен коренот и ми испадна како фарбана ама подрасната. Плус бојата одма падна па за 2 недели ми изгледаше како жолто портокалова... Ако имате искуство од друг фризерски салон што прават убаво балајаж споделете.
Дури сега ги гледам коментариве, а бев редовна во Hair Vip Studio 2, па сакам да разјаснам. Девојката затвори затоа што беше трудна и се породи. Подолго време имаше една помошничка која мислам дека можеше да го држи салонот, но таа си отиде на почетокот на годинава, а новата дојде во февруари-март и до мај уште не знаеше многу, само фенирање/виткање. Уште пред да биде трудна ми кажуваше дека не може да си оформи тим, дека помошничките цело време ѝ каснат и не си ја сфаќаат работата сериозно, и сега веројатно решила дека е најпаметно да затвори. Јас бев презадоволна од неа, веќе што сѐ не направивме на мојава коса Убаво шишаше, брзо ме фенираше, првпат направив балајаж кај неа, ме придружуваше во лудилото да се офарбам лилјакова, и сето тоа го правеше како од шала, уживајќи во работата. Ова мене ми е особено битно затоа што имам густа виткана коса и некои фризери паѓаат во несвест додека ме фенираат, а не ни се нафаќаат да ме фарбаат и слични покомплицирани ствари Фато ми те волимо и ајде враќај се наесен, барем со пола работно време, сакам да се фарбам црвена
Фатима е царица, одвај чекам да одам пак кај неа! Ако чита, голем поздрав до неа, таква енергија и елан одамна немам сретнато кај некого. Јас уште немам отидено на фризер, ситуацијата е благо трагична. Ај, викендов...
Дарон ептен ги фалат за балајаж само се поскапи,од 3000 нагоре.Јас два пати се имам нијансирано кај Столе Студио С и ептен бев задоволна,баш неделава ќе одам пак пошто сакам да ја осветлам уште малце.
Zdravo devojki,me interesira dali nekoja od vas se ima sredeno kaj studio dodona.Kakvo iskustvo imate i kolku cini?
Девoјки дa ми препoрaчaте некoе фризерскo студиo кaде штo прaвaт дoбри фризури, нa свaдбa сум викендoв )
Може фб од салонов? Проблемот ми е кога ќе почне косата нанадвор да ми се прави и џабе ја фенирам ни пегла не ми помага.