https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.ne...=738de8b5f154d788b94cb7a66796f618&oe=5A2A828B Препорачајте фризер во Скопје што знае да извитка баш вака, не со крупни или ситни локни
Препорачајте фризерско студи и фризер/ка кој/ ќе може да ми направи перфектен лоб со нормална цена на шишање секако до кај 350 мах. Локација Скопје
Здраво девојки, има ли некој искуство со фризерско студио Атена во Центар? Гледам на групер има ефтина понуда, ама групер еднаш ме има јако зезнато така да прво морам да знам кај одам.
Здраво на сите ве молам да ми препорачате некој добар и евтин фризер во Скопје Сакам да се избланширам плава но незнам кај кој фризер да идам се плашам да не ме уништи. Дадете свое мислење и број оставете ми фала однапред.
Што мислите...hair shop или hairdo? За фарбање еднобојно ништо посебно но сакам и да ме навиткаат после тоа.
Женски..како се движат цените за балајаж за долга коса во hairdo и во дарон..се мислам каде да одам..или па некоја случајно да не има информација дали фатка од hair vip 2 ке отвори наскоро..