Неколку пати ми ја имаат утнато бојата при шатирање, сега сакам да си ја вратам мојата боја. Дали има некоја искуство со фризерско студио или фризер/ка што знае да ја погоди бојата?
@Mishela случајно да не имаш контакт или точното име на салонот или точната адреса? Го барав на гугл мепс ама не се снаоѓам баш @Antebellum успеа да го најдеш?
Да, имам. Девојката се вика Јелена, а салонот Спа. Ама не знам дали смеам да напишам телефонски број. Салонот е надолу по истата улица, онаа помеѓу Драмски Кафе-бар и Тинексот. Во К2.
И јас видов дека повторно ја активирала страницата на Фејсбук, но сѐ уште нема објавено ништо. Во Бисер сигурно не е, дуќанот е издаден на друг, единствено ако работи од дома, ама мислам дека не работи.
Не јас не сум од Скопје, одредено време не живеев тука и сега пак сум во Скопје и не можев да го најдам. Бев кај Драмски и се провртев не запишав каде е поточно студиово а без батерија бев и си се вратив дома нешишана. А стварно сакам да појдам декаа го фалеа местово. @Mishela ај те молам пиши ми бројче или фб...
Спојлер https://www.facebook.com/JeLeNa.BoRnY Ова е нејзиниот профил на фб, не знам ни јас дали смеам да го пишам бројот тука