Zdravo.Moze nekoj da mi kaze za Salon Glamur vo Kapistec , dali sa dobri za nijansiranje , farbanje...bilo kakvo iskustvo.
Ako mozhe nekoj da spodeli pozitivni iskustva od nekoj frizerski salon vo okolina na katolichka/univerzalna vo odnos na shishanje/shatiranje? Gi ima dosta na broj, a nemam info za nikoj od niv
Јас порано одев ка Даре во Алур. тоа е баш карши Градежен кај Универзална. Го имаш на фб - Allure. Одлично работи. Многи ги фалат и HairDo исто позади универзална.
Закажав во Hair house. Сега додека им ги гледам сликите има некои што баш ми оставија впечаток ( розе или сива боја). Сега прашањето ми е дали ако имам ваква боја ќе ми трае или за една недела ќе падне и ќе сум жолта- портокалова Сега косава ми е кафена.
Женски препорачајте добар фризер сакам да се шатирам,минатиот пат бев во Hair Shop и искрено не сум задоволна ми напраи балајаж и ми изгледа како фарбана коса а подрасната .... ама бидна веќе
Добар фризер во Скопје (за шишање, фенирање) макс. до 500 ден.? ПС: колку чини шишање кај Игор Говорко?
Од студент идам во диор. Никако да сменам. Е сега мојата фризерка Лиде отиде на породилно и ниту една друга незнае да ме погоди Ај некоја што иде таму да ми препорача кое девојче е добро ( да знае убаво да фенира на локни-значи нежни локни не спирали ).
На првата масичка секогаш работи. Средна висина, слабичка со права кафена коса и има шишки. Мислам ја опишав добро