Женски сте слушнале ли за финишинг крим? Се става на коса ја измазнува косата и сјајна ја прави и не е разлетана но не ја мрси Каде можам да најдам вакво нешто?
Јас сум плава и само се шатирам. Задоволна сум од unique во беверли кај игор. Од Dior кога излегов како да не сум била на фризер воопшто. Бубе стидио ин исто. Art studuo estetika во чаир ме задржаа 4 саата и беа мн груби. Косата сива ми ја направија. Природно сум плава и сакам бели прамени не знам што е толку тешко. Сакам во hair house да одам следно
Феминки ми треба фризура и шминка пакет поволно ве молам да ми предложите фризерски салон во Карпош и околината.Ви благодарам
Солидно во споредба со другиве. Од прилика 300-400ден, но веќе не се тоа што беа. Дали вработените се незадоволни па се примети на нашиве коси или не ги бива, не знам. Порано беа ептен добри.
Штo мислите зa фризерскo студиo Зoре мислaм се викaше вo Ѓoрче Петрoв дo пoлицијaтa е oдмa вo згрaдите. Секoј ден прoaѓaм oд тaму глеaм имa муштерии мoже дoбрo шишaaт...
Фатима заминала во Швајцарија. така ми кажаа соседните дуќани. треба да бараме нов експерт во боење коси. Има некој искуство со брат и?
Дали знае некој фризерско студио што знаат добро да погодат омбре? Долго време сакам да се фарбам така, но скептик сум да не ме направат ко пресечена пола жолто пола кафеаво.
Леле, ова дури сега го гледам и многу ме растажи Со каква брзина и леснотија работеше девојчето, колку сѐ ѝ одеше од рака, за мене е незаменлива. Брат ѝ, колку што сум читала на форумов и гледам како работи на Фејсбук, не ми се допаѓа. Еве ти ценовник за Корани, следи ги Хотел Русија на Фејсбук, понекогаш имаат некои акции.