Баш го гледав Дарон на фб многу добро работи. Како се движат цените кај него за шишање и фарбање (омбре пример)?
Go najde covekot za objasnuvanje Novite zgradi sto se sproti posledna petka vrtis desno pokraj ramstor, i od desna strana prolazot megju 3 i 4 zgrada
Тука негде сме со објавувањето.Свекрвчето таму ми живее веројатно ќе се снајдам.Ми треба една очајна промена на главава.
Знае некој колку е фарбање во Hairdo. Ако ги праша човек не кажуваат Не сум за стандардно фарбање туку за балајаж. Косава ми е иначе до рамена и слаба. Значи одприлика некоја цена...
Iskustva so Moe studio - Dadar? Konkretno za balajaz nijansiranje mo treba. Se izvinuvam za latinicata.
Od licno iskustvo prvo izvadi ja crvenata pa posle farbaj se. Probiva pod kafeavata i dobiva lila tonovi.
И јас си се шишам кај него во студио, но девојката ме шиша.. ептен ме погодува и не ја менувам. А сакам он да ме фарба. Кога ми беше малку пократка, прашав да ја фарбам нешто да и правам и рече минимум 3000ден, зашто имам косиште Инаку ке менува локација, но нз за колку време.. ке одел накај Јане Сандански во Аеродром
Девојки, сакам да се офарбам омбре меѓутоа не сум сигурна во кое фризерско студио да одам. Некој кој има искуство да ми каже каде бил и дали професионално фарбаат? Би сакала да се офарбам како на прикаченава слика.
Девојки, ве молам да ми препорачате фризерско студио во Ново Лисиче за шишање, каде шишањето не е поскапо од 350 денари. Фала, поздрав