Link ako mozes spodeli ne mozam na insta I fb da gi najdam a kaj tocno se naoga zaso nz rojal kaj se naoga
https://www.facebook.com/vlatko.arsovski.5 Ќе се симнеш на третата станица после Бисер(кај Рамсторот) и ќе преминеш улица.Од лева страна е Ројал,ќе го видиш нема да утнеш,а од десна страна карши Ројал е фризеров.Можеш да му пишеш на фб да ти објасни поконкретно
Kako mozam da stignam do taa adresa od cair so koj avtobus do dior vo avtokomanda? I ako moze da mi preporacate dobar frizer za sisanje tamu? Mislam deka imase edna Kate se vikase i bese dobra ali ne sum sigurna?
Јад имам видено девојче балајаж има правено кај него - катастрофа! Можеби шминка убаво, ама за нијансирање не дефинитивно.
Добро фризерско студио во Ѓорче Петров? Ако некој знае како се викаше фризерското студио на главната улица нешто loreal или слично беше??
Frizersko studio Kate se vika ako mislime na istoto. Inaku i jas baram nekade gjorce ili vlae dobro studio za frizura i sminka da preporaca nekoj ?
Да да, сеуште си е на старо место сега.. се рашишав јас завчера и имам закажано фарбање наредна нед.. Ке правам драстична промена, па ке видиме како ке испадне...