Ако има некоја девојка што работи како шминкер во фризерско студио да ми пише ЛП или да сподели тука искуство... и дали има завршено курс..
A ti bese temna farbana? Poso ja sakam da ja osvetlam korenot najblisku do mojata plus dole plavo. Kolku ti zema? I kolku ti e dolga kosata?
Не бев сигурно 1 година фарбана, темно кафена ми беше фарбана последно, ми ја направи во 3 нијанси...под рамена ми е и 3000 ми зема лани. Сега незнам колку е
И јас лани правев балајаж кај него, и сум природно темно кафеава (ако можеш ова да го земеш во предвид). За шишање и балајаж ми зема 3500. Должината пред да ме ишиша беше плус 10см од оваа... Спојлер: Слика
Iskustvo so hair house, darko petkovski? I kako e so ceni? Na instagram gledam deka preubavo raboti. Daron ne se nafaka da me raboti, on da no ne me videl seuste.
Farbana bev nekolku pati portokalova pa posle nekolku pati dosta temna kafeava. Sega sakam da si go vratam plaviot balejaz i blisku do prirodnata koren za so tek na vreme da dojde mojot koren.
Некој искуство со Hair Vip Studiо? Гледам имаат доста трансформации, ми треба од костен боја природна накај плав балајаж да ми излезе.
Јас имам супер искуство со Даре,и тоа со години го знам,уште кога почна кај Говорко во Беверли. Не можам да ти потврдам дека ке те погоди,јас не сум експериментирала нешто особено за да ме утне,еднобојна коса,рамно се шишам... Како и да е,има фат Дарко,за цени не можам да ти потврдам,последен пат бев лани кога сеуште беа заедно со Маја(Алур),сега е сам. Тогаш за шишање,фарбање(две фарби) и фенирање платив 1800.
Ima nekoj iskustvo so frizerski salon Sandra Exclusive i dali znaat dobro da pravat balajazh i ombre ? Se izvinuvam za latinicata.