со 57 до битпазар, се преминуваш од другата страна и малце надолу одиш на таа постојка фаќаш 45,50, 65В,2 те оставаат на меркур, се преминуваш од другата страна накај нлб банка, одиш преку плоштад го поминуваш Кам и Боними и десно ќе видиш пишува,Диор, излева зад Боними, а можиш и со 16 и 2А те оставаат на Шумарски факултет, се враќаш 5 чекори и влеваш во уличката лево одиш право и на првата уличка вртиш лево, го гледаш Кам и исто немаш мн пешачење 5-10 мин
Kaj se naoga studioto nikako ne mozam da najdam moze li so 19 ili 9 od bitpazar da trgnam i kade da se simnam
Од Стадионот чаир идеш право накај бензиска кога ќе ја поминеш ќе стигнеш до згради одма десно се наоѓа Карши маркетот Три Трговца
Само зависи која од девојките ќе те шиша. Некои се стварно супер, некои не ги бива за ништо Јас се фарбав кај нив додека една не ме унакази претходниот месец Па и се прави неудрена, се налути оти и реков дека не ми се допаѓа. Истата таа и правела фризура на другарка за настан и другарката си отишла дома веднаш по фризерот за да си ја измие косата Јас се шишам кај Мац (фризерски салон Доктор), карши Скопјанка. Е, поскап е (400-500 ден) ама ми скисна само да ме унаказуваат
Ама па јас сум таква сериозна, незаинтересирана и обавезно си планирам вишок време Знам дека ќе заглави некако и нема да биде точен. Сеедно, 8 години сум во Скопје, прв пат некој да ми ја погоди фризурата.
Dali imate iskustvo so Art fashion -Skopje,me interesira kolku ste zadovolni za shishanje/bojadisuvanje sakam da napravam drasticna promena od crna na plava.
Каде би можеле да ми направат вакви бранови(не боја) до кај 300 денари и да стојат барем пола ден? Некој ми кажа дека не можеле вакви да стојат подолго од 30 мин-1 час само за слика биле...
Незнам кој ти кажал така. Редовно кога се шишам ме фенираат вака, па ми стојат и утредента. Ако ти е права косата само малку повеќе лак за коса ќе заврши работа.
Никој не може да знае подобро од тебе каква ти е косата.Мене не ми стојат ни со лак а има некои и два дена им стојат.Никој не те излажал зависи од коса до коса
Се шишам кај мене во маало, локална фризерка. Штом може таа со фен и четка да ме среди и да стои фризурата два дена, може и било кој подобар фризер.