Баш гледав слики од тој салон, стварно се добри за фарбање. А да не знаеш отприлика цена? Планирам да ја фарбам цела коса, не само коренот, да не ми го исушат новчаникот
Здраво девојки, Дали може да ми препорачате некое добро фризерско студио во околината на Универзална, Буњаковец или Соборна што прават фризури и работат во недела или пак доаѓаат по потреба во недела?
Девојки не сум излегла задоволна од фризер,не знам зошто, не барам незнам ти што само фризура нормална степенаста.Хелп ми!Барам асален фризер во околината на Карпош,Ѓорче....
Zdravo sakav da ve prasam dali nekoj ima iskustvo so frizerskoto studio na Daniel Nikolovski dali nekoj se pravel tamu i kolku zima ?
Здраво девојки, да ми препорачате фризерско студио за шминка и фризура во околина на Аеродром или Ново Лисиче
Zdravo ubavo sminkaat vo studio zone sto gledam sliki vo naselbata Lisice,a za. Novo Lisice ubavo sminkaat vo Crystal make up ova mislam se naoga vo Novo Lisice.
Препорачајте фризер во близина на К.Вода , барам само да ми се израмни косава и ништо друго Последните 3 пати одев кај една фризерка (Весна и се вика феизерницава ) во Црниче , а одев таму бидејќи ми е 2 минути близу , покатастрофално никој досега ме нема така шишано значи барав нешто едноставно таа ми имаше оставено по 3-4 прамени не ишишани за 250 денари не вреди воопшто да се оди таму.
Препорака за некој фризер што прави поедноставни фризури, и не е повеќе од 500 ден? Мислам на messy bun стил, ништо специјално ,како сама да сум се правела. Фала
Постои добар фризер што работи во недела? На свадба сум во ден недела, сакам вакви некои лесни бранови (а не ко што прават повеќето локни со фигаро), гледам во Hair House совршено ги прават ама не работат во недела Не знам дали ако ги направам од сабота вечерта ќе ми останат до недела...
Косата ми е расцветана и сакам да се шишам ама не степенастоо туку пократко рамно, кажете ми некое фризерско студио што добро шиша? Дали во Фризерскиот салон Impulse во Влае, добро шишаат? Искуство некој?