Со плава коса. Се мислам дека рече Наташа била во Германија па се вратила па пак сакала да оди (барем така и кажуваше на една жена). Искрено незнам. Прв пат бев во ова студио и отидов само поради добрите коментари што ги прочитав овде. И искрено зажалив.
Јас пак отидов во Hair Shop, исто имав прочитано убави коментари и си реков да пробам... ме утнаа скроз, па потоа ме убадуваа дека јас така сум барала и дека новата боја преубаво ми стои, а јас кога не си се допаѓам самата на себе и цел свет да ме убедува во спротивното, џабе е... затоа никогаш повеќе нема да влезам таму, 4-5 часа изгубени од моето време за ништо.
Ајде уште еднаш да прашам- фризерски салон кај Рамстор трговскиот, Тутнска главната, Јоси Броз средното....
Hair shop ili Hair House? Koj te pravese ako ne e tajna? Jas bev pred mesec i zadovolna sum pa sakav da prasam dali zborime za istoto
Дали ја направи косата, сега има попуст во Студио Бубе ин, цената е 2000 со олаплекс, па ме интересира дали знаеш како работат тие, инаку претходно ја правев во excite кај Јоцо во Драчево ама последните 2 пати ме правеше жена му и воопшто не ми се допадна, а им напоменав и кога закажував дека сакам кај Јоцо
Има некој искуство со Hair styling studio Liska? Гледам на фб/инстаграм дека многу добри плавуши прави, а јас цел живот мака мачам со жолт корен.
Здраво девојки (и момци). Нов сум на форумов. Сакав да ве прашам дали некој знае колку чини машко шишање кај Адо Муриз Хамзиќ во Hairdo? Поздрав до сите.
Во лакме не секогаш убаво шишаат. Ме имаат уништено и повеќе не сум стапнала. Гужва голема бидејќи се закажани 100 жени во ист терми