Се шатирал ли некој во Сандра ексклузив или Перфект капиштец? Гледам стално имаат евтини понуди на купи на попуст.
Zdravo devojki, si zakazav kaj Darko vo Hair House (staro Allure) za shishanje i balayage, ama od sram ne prasav kolku pari e Da ne bil nekoj pa da znae od prilika kolku e? Do kaj 2000-3000 mi e okej za sve
600 ti e sisanje, a 3000 minimum baleyage. Na kosa do ramena. Kako be od sram ne si prasala? Zamisli ti rece 6000 ili 10000?
Lelee, ne me plashi taka, kje zaplacham inace da, do ramena mi e taka sho ke preziveam hahah Nemam poim za shatiranje, ama ne se ic profesionalni i ne bi gi preporachala. Zatoa non stop pustaat kuponi. Inaku mene me ima shishano Frose i super me ishisha, ama drugoto iskreno ne bi ti preporacala. Ednas pa za svadba se spremav, taa ednata mi dae fen sama da susham, da ispushela cigara, snoli mi barase za frizurata, se nakurci deka ne sum bila miena kosa, iiii sekakoo mi ja utna frizurata 200%...bog da cuva (Vo Sandra ova bese, btw)
Има некое студио во Скопје што предобро прави шишки? Сакам од овие модерниве шишки да си направам, ама ми е страв дека кај што идам јас нема да ме погодат (ги бива за кратење коса и фенирање право, ама не за модерни фризури).
Какво мислење имате за Hair Vip Studio 2, што се наоѓа во Аеродром? Дали се професионални, и како се со цени?
Ве молам препорачајте ми добар фризерски салон со приатапни цени? Не од типот на Хаир До пошо знам дека се оган. Бев кај Станче Кипријанов и ме разочара еден вработен што не ме досреди, ме остаи пола шатирана и од револт не се вратив. Мислење за Кул Кат? Барем шатирање да е со кај 2000, фарбање корен 500 да не заоѓаат со по 3-4000
Одлична услуга прифтливи цени квалитетно работат, прв пат да ме погоди некој како што сакам Сум била и за шишање фарбње и шатирање