Ве молам предложете добро фризерско студио во близина на универзална сала или дебар маало.Конкретно ми треба за шишање,расцветана и изгорена ми е косата и секогаш ја шишам рамно со малку степен.
Како стојат со цени во Hair House? Време ми е за шатирање, а кај нив на Инста ми се свиѓа што објавуваат. @LiliBoz @Dadusicka @Annath @Anna и останати, кај тој Дарон како се цените?
Дарон е ок за шатирање. Ама за шишање не. Барем не за кратка. Син ми ете не го бендисав. За цени што знам, да прашам треба.
Више не постои,фризерот неми текнува како се викаше,летово работеше во еден салон исто во кисела вода и сега заминал за Шведска.
Јас платив 600 за шишање и фенирање, убава ме направи. Лесно се фенираше после, убаво ми паѓаше, а и он е супер фин. На темава, најдобра според мене е Фатиме од Hair studio vip 2. Уште не можам да ја прежалам, мислам си отиде во Швајцарија или во Шведска, така нешто. Каква царица, човече. Никогаш не ми била таква косата како она кога ме шишаше. И форма и пад и нијанси и се'.
Не се замарам со шишање многу, нема филозофија во мојава фризура Барам фризер кој знае разлика меѓу шатирање, балајаж и омбре. Оти второво ми треба, а гледам не им е баш најјасно
Епа Дарко ти е тогаш прав избор Втор пат правам балајаж кај него, нема утка. 3000 за балајаж и шишање, но моментално должина-боб фризура. Цените за балајаж ги формира зависно колку е долга и густа.
Ама фризерот пред помалку од две години си отвори нов негов салон, зошто би работел кај друг, не ми е јасно. И мене не ми текнува како се викаше. Муабетов ми е дали за истиот збориме ама би требало...
Истиот е. Го продал салонот за да се спремаат за селење,затоа време работеше тука си делеше кирија со друг дечко. Јас бев есента и ептен убаво и ме ишиша и исфенира. Сега бев кај другиот и не беше тоа тоа.
Kasmir da ne bese karsi eurofarm? Ako e toj, go izbrkaa od dukan nemase kirija plateno. Katastrofa me isisa
Не Кашмир се наоѓаше карши Пелагонија. Јас пред месец бев,другиот дечко ми кажа заминал за Шведска. Ова студио се наоѓа кај Кит Го. Многу ги фалат браќата Наум и Коки карши Локо Кроко се наоѓаат. Следен пат кај нив ќе одам.