Јас кај Биле кај Тинексот што е одев долги години но откако ми се распадна цела коса на Свадба више не стапнав. Во зградиве кај што сум може има 10 фризерници и ниедна не ја бива.
Јас одам, највеќе ми одговараат, во секое време примаат и работат со термини. Али те седнуваат те праат за 30 минути готова. Задоволна сум ептен, и плус не се скапи...300 денари миење и фенирање право, со локни 400.
некој добар во аеродром за фарбање и шишање? ама со пристапни цени. за какво фарбање- не знам, сега сум ужас со косава
женски од светло кафеава коса сакам да дојдам до оваа боја на ми треба да ми препорачате некое фризерско студио во скопје но да не е премногу како хаир хаус 4000
Немам кај дарон правено затоа што рече немало шанси од темна светла. (Фарбана темна) Изгледа не знае. 3000 до 3500 на коса до рамена. Презадоволна сум. На слика не може да се долови но преубаво сенчање има, преодот од мојата кон плавата е перфектен. Добив тоа што сакав. Викендов ќе одам но овој пат ќе се правам целосно плава од корен но со прамени