Каде поточно Аеродром. Јас одам во Ново Лисиче кај Влатко Ин Стајл и сум прилично задоволна - миење, шишање и фенирање 400 ден. Брз е, нема трачарски муабети и јас немам искуство ама гледам нон стоп се фарбаат, се шатираат... Има фб страна ама не му е ажурирана...
Се има некоја фарбано, шатирано нојансирано во Hair Shop? Ги гледам на ФБ многу задоволни клиенти имаат. Како се движат цените од прилика?
Јас се шатирав и фарбав (презадоволна сум), мислам дека шатирање им беше 1800, фарбање корен 800. Претпоставувам цела коса е 1600.
Девојки ако знае некоја да ми каже каде можам да однесам моја коса од неа да се направи надградба/перика,која е цената и кога би ми била готова? А дали прават надградби од коса (твоја) и која е цената дали знаеш?
@wannaBeMomma треба ли да се нагласи при закажување кај некој посебно, гледам повеќе луѓе се..и јас се мислам да одам
Zdravo, Sakam da prasam dali nekoja od vas ima iskustvo so frizersko studio Hair VIP studio, se naogja vo strog centar na grad https://www.facebook.com/HairVipStudio/ imaat sega otvoreno studio 2 vo karposh, gledam deka koristat nekoja nivna paleta na proizvodi, pa od toj aspekt povekje me interesira, dali tie proizvodi se dobri za koristenje i slicno, bidejki na internet nema nikakvi podatoci okolu prozvodite koi gi koristat. se nadevam deka ima nekoj od vas iskustvo da spodeli
Devojki spodelete iskustva so Moe studio Dadar za nijansiranje na kosa, potocno balayage. Resena sum da ja nijansiram kosata, a gledam imaat promocija 2500 denari sisanje i nijansiranje.
Пред една - две години другарка се нијансираше таму, и го исфарбале само коренот и поминале со прсти надоле низ косата со објаснување дека под нијансирање се подразбира тоа. Нијансирањето инаку го прават вработените таму, не Дадар.
@wannaBeMomma @Kitten по страниве прочитав дека вие одите во Hair House, па ме интересира дали за балајаж да го барам исклучиво Дарко или има други од кои сте позадоволни? Не ми треба за шишање, конкретно само за таа техника