Може ли да ми кажете фризерско студио во Виница или Кочани. Сакам да си права фризура за свадба, ама сакам и да не биде прескапо.
препорака за добар фризер во Белград? се спремам за свадба таму и ми треба фризџер добар да ми ја среди косата
Студио Diensi ..jас таму одам и сум презадоволна..тоа е фризерско козметички салон..Они ги прават шминките и фризурите во списанието јуник Спојлер http://www.facebook.com/media/albums/?id=122232257786898 ..исто така и манекенките во емисијата Моја Свадба..Воедно ги правеа и манекенките од Fashion Week Skopje...Навистина сум презадоволна.
Сум сменила досега само 2 фризерки. Едната ме направи како ОФЦА во косата, не е по нејзина вина и она несака ... Што се нафаќаше побогу да ме шиша Нема везе, тоа помина. Кај оваа сега што одам, не сум нешто пре-задоволна... Ама добро... Тука ми е во близина... п,с Ако знаете некоја добра фризерка во околина на Ѓорче-Карпош, слободно, препорачајте ми.. Радо ќе го прифатам предлогот..
Вo Ѓорче на ул. Шидска (кај полицијата) има фризерски салон. Барај ја Бубе П.с. Јас се немам шишано кај неа, туку кај нејзина практикантка... :up: си ја знае работата. Откако почнав да се шишам кај нив, косата ми оживеа
Би ти го препорачала Јоцо, Фризерското студио му се наоѓа на патот накај болницана.Многу добро си ја врши работата Еве ти негов фб,адд го ќе се информираш нешто повеќе Можеш да видиш и некои фризури Спојлер http://www.facebook.com/jovan.damjanoski?sk=wall
Јас би ти го препорачала Дејан , тој е кај чумовчанец на чошот кај семафорите , ако знаеш каде е старокорзо . Се надевам ќе се снајдеш .
Карши скопјанка Диенси се вика студиото..јас сум презадоволна. Спојлер http://www.totalfashion.mk/admin/baneri/diensi.html
lover, јас сум нова во Битола би те замолила да ми кажеш некој добар фризер шо знае да шиша ко шо треба и ко ја шо сакам, а не нему како му одговара... ако го испроба Креатив те молам за коментар
Не одам за стрижење креатив туку едно девојче го бендисав имаше многу уава фризура па ми кажа дека таму ја правела затоа прашував каде е,инаку јас се стрижам во LTD тоа се наоѓа во новиот пазар на прв спрат од внатрешната страна малце поскапо земаат ама мн убаво стрижат јас би ти препорачала таму да одиш поззз...
Ке биде ли љубезна некоја да ми препорача солидно фризерско студио со прифатливи цени во скопје. По можност карпош 1,2 или центар. Фала однапред.
Би ти го препорачала Столе - Студио С дечкото топ шиша, мајка ми која има кратка коса ја шишаше два саата, професионалец хехе многу добро работи. Се наога на млечен, во тунелот.
Сакам да си ја виткам косата трајно, ама покрупни локни не сакам афро фризура Ај некој нека ми препорача проверено добар фризерски салон во Скопје за оваа работа, и пишете и цена ако знаете
Студио Ин е на Бубе , не е на Сергеј. Сега не се веќе кај Европски. Кога одиш од центар кон католичка, кај клуб на пратеници втиш десно и на таа улица кога ќе продолжиш (излага на прва партизанска улицава кај зегин) продолжуваш право, па мислам дека беше третата уличка лево, од десна страна на 20-тина метри