Женски дали знае некој колку е нијансирање, балајаж на долга коса во Hairdo, кај Адо? Така изгледа се викаше главниот фризер. Сакам да закажам, ама прво за цена да видиме, да не ме мавне шлог во салонот . Ај да се цитирам сама себе и да ве тагнам. Сега гледам сте пишувале за hairdo, па можеби знаете @didisi @christinnn @Avery
можат да ти кажат цена од прамен/фолија ама пак нема да знаеш зошто зависи колку прамени ќе вадиш. инаку не враќаат на пораки , подобро јавете се.
Да му предложите фризерско студио во Скопје што добро работи со омбре претпоставувам би се нарекло ова ко на сликата. Имам црвена коса, сакам да ја направам оваа промена ама не знам каде не би ме утнале
Како што кажа Луна, не враќаат на пораки, исклучиво се закажува по телефон. Мислам дека точна цена нема да успеат да ви дадат. Евентуално да си отидете на консултација дирекно во салонот или да си закажете фенирање/ шишање па тогаш да ви ја видат на лице место должината и густината на косата и што сакате да правите со неа. Да не шпекулирам со цена, ама минимум 4.000 за средна должина на коса
Дали може некоја да ми каже од прилика колку ќе ми земат во Hair Shop за нијансирање на коса до рамења?
Andrej Miske најдобар! И за нијансирање и за се останато. Порано работеше во дадар, сега има свој салон.
Знаеш колку зема само за шишање и каде се наоѓа?Како си задоволна?Јас ниту ја фарбам или нијансирам косата,но како што гледам убаво работи па може ќе пробам нешто.
Девојки препорачајте некој добар фризерски салон/фризер што од мојава темно кафена ќе напраи нешто вака: Да е посветла кафена и да изгледа што е можно поприродно Ич немам искуство со добри фризери и сама се фарбав едно време ама не е тоа тоа.. Ви благодарам
hair house i hairdo ne se losi ama imam podobro iskustvo so hair house, toplo ti gi preporachuvam i hair shop na gradsk, deckite se vrv